jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360º, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Saturday, June 15, 2002  

1.Aku baca byk feedback dlm egruop, confuse.. aku nih pasal sempat tak, aku nih hantar mak aku gi pasar lepas tu aku nak gi ofis sempat ker? Hmmmm so nak clarity aku rasa baik aku citer sikit.. aku tek leh assume org boleh baca pemikiran aku anyway.. teguran tuu membina buat aku sebab at least aku tahu kelemahan aku….Company aku mengamalkan flexi-working hours.. so kalau masuk lambat balik lambat .. kalau masuk awal balik awal … so aku suka tempat kerja aku.. sebab aku bebas nak masuk pukul berapa.. tak laaaaa kalut2 dan aku tak pernah nak kena punch card merah.. no such thing 4 me… Tak yah pikir benda2 remeh cam tu….

2. Aku nih student ker keje… ok aku keje tapi sambil belajar… aku kelas waktu petang dan malam.. oleh sebab aku ader flexi-working hours I can manage to study… kalau tanya aku naper aku nak study. Mungkin sebab aku bosan keje… ader member bagitau kat aku bayang ko keje baru 2 thn rasa cam lama gile… imagine ko kena keje like 25 years lagi… Maybe aku cari diversity aku tak nak bosan .. nak buat benda yg berfaedah…. Nak enhance my life or status.. aku tgk budak2 yg gi kelas dgn aku tuu rata2 umur 30an.. so sikit sgt yg umur cam aku 25 like that.. Sometimes I am very astonished bila ader student tu umur 35 bawa anak dia datang lecture.. so bapa gh dengar lecture.. anak kat sebelah dia tgh buat homework.. maybe takde org nak jaga anak dia ker aper… tapi aku respek gile kat mamat tu… tabah gile nak kejar ilmu.. dah ler kawin tanggungjawap byk lepas tu anak2 lagi … kerja.. bini… study… nak banding dgn aku takde aper2?

Hmmmm Friday yes the last day of the week.. esok sabtu yes …. Aku gi keje as usual bangun lewat sikit..nothing much kat ofis aku Yahoo Msgr dgn si Nizam Zakaria sembang2 patut2… Tapi teringat semalam aku sembang dgn member aku dia gi external training tapi dia nih company lain… dia dah tgk si Saiful.. tu dia kata cando beb…. Yelahh kalau tak cando buat aper aku minta no tel dia? Dia gelak jer kat aku… So at least member aku agree si Saiful nih cando jgn dia rampas sudah nak kena lesing kang dgn aku kekeke….Since aku nih pening2 pasal Yus … masih pening2 member aku suruh aku cari yg lain utk distract aku dr pikir pasal dia… Aku pun dah ajak si Saiful keluar … aku kena confirm dgn dia aku nak keluar pukul 7pm malam nih… Aku tel tpt keje dia.. dia tak dtg keja… shit cam mana aku nak contact dia nih.. aku tel hp member rumah dia.. takde line pulak off hp kot keje ker? Aku pun gi sembahyg jumaat dgn boss aku lepas u jumpa ex-colleague company lama aku.. sembang2 camtu-camtu jer sebab dah lewat dah…Kami sembahyg kat masjid Bayan Baru.. ramai org lerr as usual…

Balik ofis aku ader meeting, sharing session hmmm colleague aku 2 org present intersting…. Dua2 presentation very diverse.. satu cakap pasal screw siap pasal SI standard dan English standard very comprehensive, sorang lagi present pasal Time Study…..Very interesting… lepas presentation sharing session aku pun tel member si Saiful… yes dpt.. aku cakap dgn Saiful… aku ajak dia keluar.. dia ok jer.. yes jumpa pukul 7pm.. hati aku gembira… yes at least aku boleh kelur dgn someone new.. venture into his liking whatnot … aku nak kenal sorang baru.,, nak kenal perangai dia. His habits laughter his charisma.. itu semua aku nak lihat dan rasa dr Saifull aku nak taste semua nih.. aku nak lupakan Yus buat semantara…

Pukul 7.10pm aku sampai rumah dia… shit celaka aku hampir langgar anjing kat kawasan ruamh dia tuu.. stray dogs.. nasib baik aku bawa slow kalau tak nahas dah anjing2 tu…. Aku tunggu jap.. hish budak nih mana…. Aku tunggu lebih kurang 5 minit.. budak nih dtg.. aiyooo smart dia pakai baju…. Dia pakai jeans , baju petak2 …. Memang very the taste sgt2…. Aku pendam jer perasaan aku… nak nak dia panggil aku abg.. aiyooo….. “Abg dah tunggu lama ker?” ,Saiful tanya…. “Tak laaa .. abar jer sampai 5 minit”.. “Sory laa tadi Saiful beli rokok tadi.. patut laa budak nih bawa helmet..” Kita nak gi mana nih?”aku tanya.. “Mana2 tak kisah laaa”.. Saiful jwp…. “ Kita tgk wayang nak tak?” cheh lama gak aku tak tgk movie… “ok boleh gak, Kita tgk Gerak Khas?”, Saiful… “Hmmm boleh gak” Gerak Khas pun Gerak Khas laa janji aku boleh keluar dgn si Saiful nih…. Aku drive gi BJ complex… parking kereta aku.. aku terus naik gi beli tiket movie.. aku tgk2 take Gerak Khas dah habis tayangan… Aku suggest Panic Room leerrr.. dia ok jer.. so kami turun laaa nak makan.. lapar…. Ader member msg aku tanya tak tgk bola ker.. lagi baik aku keluar dgn si Saiful dr tgk bola… lagi pun team tak happening .. takpe laa.. kami makan kat Kenny Rogers… hmmm kat sebelah Kenny Rogers ader big screen TV life bola… bagus sekali boleh laa aku tgk bola sambil makan dan sembang2 dgn Saiful…..

Saiful citer2 pasal kawan2 dia …. Dia ajak aku gi rumah dia kat kampung.. Siap tanya aku 3 kali nak gi tak.. aku cakap yes yes yes…. “Hmmm nih tanya byk kali nih pasal aper?”aku soal… “Tak laa nanti suruh member simpan byk2 durian kalau tak pegi buat rugi jer!” jwpnya… hmm ok laa aku agree gi rumah dia akhir bulan nih.. nak makan durian.. Lepas tuu dia cakap dia ader juga benci berkawan gak…Aku cam shock aper dia cakap nih…. Dia paling benci kawan dgn Pondan.. aiyoo sentap aku budak nih tetiba jer buka topic nih.. Dia tak leh join tak setuju dan semua tak tak tak dgn Pondan nih.. aku senyum jerr.. aku pun korek laa rahsia dia naper dia tak leh sgt…. Dia citer since dia stg Penang nihh ramai sgt Ponen yg kacau dia…. Ponen yg stay dekat rumah dia asyik ajak dia main… Habis dia dah maki hamu si Ponen2 nih.. oo ic… lepas tu dia buka pulak citer pasal gayboy… aiyoooo very tersentap aku.. aku buat rilek jerr.. dia benci pada gayboy.. Dia citer lagi pernah dia terajang budak gayboy.. gayboy tu dah lee raba2 masa dia main Video game lepas tuu ajak gi toilet.. Saiful ikut gi toilet ingatkan aper.. si gb tu ajak masuk toilet nak main… dia terajang budak tu sampai pintu toilet pecah… alamak ganasnya budak nih… dia very clearly state dia tak suka gayboy dan ponen… aku buat biasa jer…. Lepas tu dia citer kat tpt keje tukang masak tu.. aku dah tgk tukang masak tu masa aku gi course kat tot dia.. very the pech lubang…. Tukang masak offer nak bayar motor.. dia kasi RM240 sebulan , on top of that dia kasi hp dan yg paling tak tahan sekali main RM100 ….. wah wah pelacur betul si sunell nih…… Package tu semua must be agreed upon utk jadi DARLING si tukang masal… yes DARLING tu keluar dr molot Saiful .. aku buat2 terkejut… “DARLING?” aku tanya utk kepastian…. Aku tak laaa habis bincang lagi pasal benda2 tu sebab dah habis makan.. nak jalan naik… ke pawagam…

Masa dlm pagawan. Aku duduk sebelah dia…. Ok jerr takde benda sgt.. aku ader laa test dia.. letak tgn aku kat peha dia aper respond dia.. ok jer tak laa tepis ker aper… silap2 hari bulan nanti aku kena terajang dlm cinema baru padan muka aku… so clearly dia nih expert dlm perihal PLU nih… so tak leh laa take it lightly… ok aku kena laa ubah strategy.. yg aku paling ingat statement dia.. “Dia ingat aku nih dia boleh beli ker? Nak bg RM100 sekali main?” … aiyoo ayat meletop jerr.. aku rasa panas jer tempias kena kat aku sebab aku baru jer beri dia RM50 masa aku keluar dgn dia first time dulu… aku berseloroh laa dgn dia.. “So aku tambah RM50 aku boleh jual ko lerrr itupun kalau Saiful nih laku “ dia gelak jer takde laaa serius… But aku really enjoy keluar dgn dia.. fun new experience .. aku boleh lupakan Yus buat sementara waktu…

posted by asam | 12:06 PM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)