jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360ยบ, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Friday, June 14, 2002  

10 Jun 2002

----

I came to work damn early shit. I was at work at 7.30am.. hmmm biasa laa aku ader external training laaa.. so datang awal sikit boleh laa baca email2 bosan2 lepas tuu set out of office mode laaaa... tak lerr org ganggu aku laaaa.. hmmm aper yg best pun aku tau... aper drive aku nak keje maybe the money... its good. the money is good I guess.. pukul 8am member aku tel ajak gi minum pagi.. hmmm member pompuan.. aku ok jerr.. itu pun aku minum pagi
as friends pun kena gossip.. How Shallow? Minum2 sembang2 pasal kawin dgn member aku kekekke.... entah laaa pasal rumahtangga kawin ler calon laaa.. seronok gak pasal benda nihhh sebab its sometimes interesting sebab topic lain... benda yg tak selalu Plu2 bincang..... kecuali avoid it I guess..

Anyhow aku drive gi Training sebab external... hmmm sampai2 parking kena laaa cari mana kelas lak tuu.. dah leerr tpt dah tukar byk bilik mana satu aiyooo siap tanya Pak Guard lagi... dlm hati kalau Abg/Pak Guard taste takpe
laa jugak boleh laa aku gedik2 sikit but anyhow just pegi laaa ... konon2 nak belajar new things...

Aku masuk kelas awal lagi hmmm takde benda yg menarik ataupun best .. ader laa mamat nih offer aku duduk sebelah dia.. peramah orgnya... but of course not my taste... kalau taste aku lama dah aku str8 gi tanya ader org tak duduk sebelah dia.... anyhow bila kelas dah penuh hmmmm hancus sebab takde muka cando ataupun taste... aiyooo sakit jiwa aku kat kelas training nih.. very the bosan..... kalau ader org cando ok gakk boleh laaa curi2 pandang senyum2 kerr kira tak laaa mati kutu kat dlm kelasss beb... Hmmm 10am ader laa morning break... yg tak tahan tu ader 2 org serve coffer break tuu.. sorang tu ok jerr kira ala2 melepaskan batuk di tangga laaa kalau nak
kekekekke.... aku buat biasa jer takdelaaa nak lebih2 takat eye contact senyum pun aku rasa cukup... Dua2 muka very the kampung dan melayu asli... ok jer coffee break.. masuk kelas balik....

Masuk kelas balik dengar2 baca2 tu jer yg aku buat... tak ler tertidur :) ... lunch pukul 12.30am yes... dah lapar giler aku... Aku gi laa canteen dgn a bunch of ppl dan instructor konon2 bodek kekekek... kami pun makan ala
carte'.... Terkejut gila aku.... budak yg amik order tuuu aiyoooo meletop laaaaa.... hmmmm dlm hati mesti dah kata aku nihh very the SLUT sebab pantang tgk jantan berair... mesti tersentap... Serius memang cando dan muka melayu asli .... uniform dia cam tukang masak sebab pakai apron tapi dia amik order sekali... aku pandang jer sebab instructor tu yg order nasi goreng... hmmmm lepas tuu kami duduk aiyooo very the tak tahan aku tgk
dia... nak jer aku sembang dgn dia.. tapi dia sibuk amik order lari belakang kitchen... mungkin dia tu food runner tu yg nampak sibuk... anyway masa nak collect nasi goreng tu aku tgk kat dia senyum ... eye contact tu penting
aiyooo very tenggelam aku shit... serius hensem gileee... dah lerr kat Penang nihh very the susah nak mampus nak dpt jantan cando nihh... nak nak melayu aiyooo.. mesti budak nihh bukan budak Penang.... kulit dia sawo
matang.. badan ok frame sederhana... hmmmm akhirnya today at least laaa ader org yg cando... boleh laaa aku cuci mata jappp... nak jerr aku minta no tel dia... tapi perlu ker?

Habis kelas aku balik ofis takde yg best sgt..... aku buat keje lari sana lari sini.. buat aper yg patut... Aku dah nak balik boss aku panggil dia bincang dgn aku, pasal keje haahhh aku baru jer nak balik sebab esok pagi aku nak dtg awal sebab ader conference call pukul 8am.. aku kena laaa dtg awal keje lagi aku ... jam dah pukul 10pm aku aiyoo very the penat dah laa tak makan dinner lagii... aku pun chaoo lerrr... aper lagi... Masa aku balik aku teringat nak telefon Yus... aku tel Yus and shit dia marah2 hmmmmm.. aku tanya aper hal dia kata ader byk problem..... sentap aku "hmmm problem ader sangkut dgn abg tak?"...
"tak laa pasal hidup Yus"...jwp Yus acuh tak acuh... hmmmm nih yg tak best giler nihh ... Yus malas nak cakap thru the phone.. abg nak gi rumah Yus laaa.. Yus bantah dah lewat sgt nihh dah pukul 10.30pm nih.. takyah laahh
esok jumpa.. hmmm abg ader kelas esok.... kalau ader kelas takpe laaa.. dia mumble2 kat aku... Aikkk semacam jer bunyi.. Bengang aku.. nak jer aku nak gi jumpa Yus aper yg buat cam nih aper masalahnya... what the hell is the problem.... AKu takut Yus pikir kelas aku lebih penting dr dia... Anyway ader org kat rumah dia.. line tak lerr clear nak sembang2 pasal personal things bila member2 kat dia... Yus tak nak sembang thru the phone.. kata
nak jumpa gak... "Yus, tak sabar nak jumpa abg ke?".. chewah... entah laa aper dia pikir lepas aku cakap camtu kat dia... aku buat tak paham jer dia diam jer.. lepas tu aku tukar topic.. dia agree jumpa hari Rabu lepas keje..
aku tak sabar jumpa dia.. nih mesti ada masalah besar nih.. kalau tak takkan dia kepala angin cam nih... aku rasa aku jarang gila nak tgk dia bengang2 kat org... apa lagi nak marah aku?

posted by asam | 9:34 AM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)