jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360ยบ, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Friday, June 14, 2002  

11 Jun 2002

----


Aku sampai awal baca email aku as usual yg lain biasa jer... ader conference call hmmm update aper2 ntah bosan aku.... Arghhh lambat laa aku gi external course nihh.. shit aku belah pukul 9.20 am... Sah sah aku dah lambat gila
sebab course aku pukul 9am start.. aku masuk kelas pukul 9.35am.. nasib baik learing center tu dekat jer dgn ofis aku ... hmm aku masuk bebudak lain tgh buat aktiviti aper2 laaa so ok i didn't miss that much... ader morning break.. aku bedal jer aper2 yg ader lapar beb.. lepas tuuu aku masuk kelas balik... hmm jam pukul 12.30noon .... hati aku gembira sebab aku dpt jumpa dgn budak cute semalam kat cafe'/canteen... aku bergegas awal nak amik order.. tgk2 budak tu takde... aiyoo hanjeng sgt2 sebab tak leh nak jumpa dia.. dlm hati shit i should have get his no yesterday!!!!

Lepas minum petang semlm aku dan lepas kelas aku cadang nak turun kat canteen.. mana tau boleh jumpa dia ker? Masa aku nak turun kat Lif aiyooo budak nih keluar dr lif.... aku nak jer lonjak2 sampai kelangit... dah laa
mood aku tak best takde yg cando dr awal pagi lagi.. jam dah pukul 5.30pm dah . Sure aku tak balik ofis punya. Aku pun sembang dgn budak tu.. berair siot budak nihh.. frame sederhana , badan cantik kulit sawa matang, muka ok... nampak cam kampung aiyooo saper tak nak beb.. "Eh lama keje kat sini? Tak pernah nampak pun?" wah wah aku mula ayat ler... "Hmmm tak baru 7 bulan jer keje kat sini".. "kantin dulu kat sana skrg pindah kat bwh nijh.. patut
laa aku tak pernah jumpa ko nih?" aku lagi ligat... "ahaa tu baru jer keje kat sini. Keje sini teruk abg"... wah wah abg? hmmm ader chance nih... aku pun sembang2 lebih kurang tapi tak bestnya ader sajer gangguan sebab org lain suruh dia amik barang ler aper laa.. aku tunggu jer kat situ... Lepas tu kami turun lif sama2 beb.. ader org kat dlm lif tak leh sembang panjang.... lepas keluar aku suruh dia tunggu jap... aku kasi dia no tel aku.. card aku sekali.. so bila boleh jumpa... Dia cakap mlm nih.... nama dia saiful... hmmm typical name.. saiful tanya boleh tak bawa org;... aku jawap of course not.. nak bawa org lain buat aper? Kata dia saja jer... lepas tu eh nak jumpa org pun nak bawa girlfriend... "org cuci pinggan cam saya nih mana ader gf?" wah wah budak nih punya ayat... fuh... aku whatever laa budak sekor nih.. ok jumpa mlm nih ok... pukul 9.30pm..

Lepas tu aku drive ke kelas aku... hmmmm mlm nih aku ader kelas... dah ler aku mengantuk.. dah ler kelas boring ya amatzzzz.. dah lee citer pasal Object Oriented Programming arghhh tidak2 tension aku.... dalam otak aku
asyik pikir pasal si saiful nih.. boleh caya ke budak nih.. nak jumpa aku ker? atau dia nih saja jer mulut manis dgn aku nih? Hmmmm masa aku gi kelas budak yg aku tak tau sama ada dia tu student exchange ker budak melayu tu
aku nampak.. dia duduk sorang.. aku terus jer duduk satu row dgn dia... "no class?" aku tanya dia... "entah la tadi lecturer ader?" confirm dia nih melayu aku senyum kambing :) aku just buat biasa jer.. lepas tu member aku dtg duduk sebelah aku ... so tak leh laa sembang dgn si budak nih.. tapi ader masa aku nak tanya what is the time aku tanya dia aku pegang pergelangan tgn dia sambil tgk jam ... boleh? kekee amik kesempatan tuuuu... fikiran aku melayang entah ke planet mana ntah memang tak concentrate aper ntah. Habis jer kelas aku drive terus
ker Stesen Minyak Shell kat Sunshine Square. Tu tpt aku janji dgn dia. Aku pun berhenti kat Stesen Minyak isi minyak, minyak dah nak habis beb... jam pukul 9.30pm.. lepas isi minyak aku berhenti kat tepi.. aku nampak dia...
aiyoo very the macho dan smart.. aku tgk dia pakai simple .. tapi memang aku taste kat dia.. aku buat biasa jer tak tunjuk aku nihh interested kat dia.. kita kena slow2...

"Takkan kita nak berdiri kat sini? jom kita minum"... dia agree.. aku bawa dia ke Sunny Char Keow Teow.. Aku order air dan Char Koey Teow , dia tak nak alasan dah makan... lepas tu sembang2 dgn dia.. dia peramah.. siap tanya aku kenapa nak kenal dia... aku cakap aku nih biasa jer nak kenal org.. member ramai.... Dia cakap member dia pesan jaga2 dgn org Penang nih.. mana tau nak 'Pau' dia ker.. dia cakap terus terang dia takde duit.. so no point nak 'Pau' dia... Anyway dia asal budak bandar baru.. duduk kampung umur hhhehheheh 22 thn.. aku suruh dia teka umur aku dia kata 24-25 thn.. yes yes yes tepat sekali tekaan dia. aku umur 24 nak masuk 25 bulan oktober nih :)
... we talked a lot actually.. habis aku makan.. dah hujan rintik2 shitt... dia kata dia kena amik girlfriend dia... aku cakap sory laa ganggu dia dgn girlfriend dia.... ooo pecah tembelang ader gf rupa2nya... aku peduli aper org ader anak 5 pun jadi bottom so what ader gf .... Kalau gf dia tak pandai jaga nanti dpt kat aku ler :) Anyhow dia cancel dgn awek dia laa.. keluar dgn aku... dia tunjuk kat aku rumah dia..lepas tuu dia ikut aku... aku tanya dia nak gi mana dia kata mana2 jer la.. aku tanya tak takut ker aku jual dia ker aper ker? Dia kata tade laaa.. aku pun tak tau aper pikiran dia... yg lawaknya dia tak pernah naik cam kereta model aku nih... aiyoo budak sekor nih... Gaji dia RM 500 sebulan kasi kat mak dia RM 200 , bayar duit motor RM
120 sebulan yg lain mana cukup... wah wah details citer kat aku... so makan tgh hari dgn dinner kat kantin tu.. tu laa pasal kekek.. entah laa nak kata dia suruh aku spedo takde laa... dia niat ikhlas nak kawan aku ... dia cakap
benda nih tak citer kat org lain cuma kat aku jerr dan member2 lain yg dia rapat... dia pun tak tau naper dia boleh citer kat aku walhal baru sgt jumpa.. entah laa.. mungkin aku buat dia comfortable until dia nak citer
kat aku.. aku pun tak tau.... Tapi yg pasti macam biasa dengar jerr ... tak pernah citer kat org lain ko jer aku citer... aiyooo very the ayat PLU nih...

Anyhow aku bawa dia pegi pdg kota.. aku minum kat situ.. dia dah 7 bulan kat sini tapi takut nak jalan2 sebab dia pernah sesat... tu yg dia takut benar nak ronda2.. tau jer balik rumah guna jambatan penang... Aku hantar dia balik.. entah laa aku spend masa dgn dia ok jerrr.. Masa aku nak ajak dia minum kita dia takde duit nih.. aku buat lawak dgn dia suruh dia basuh pinggan laa lepas minum.. shit!!! aku silap cakap.. dah ler dia nih cuci pinggan aku buat lawak2 pasal keje dia.. aku minta maaf.. dia ok tak terasa... masa aku nak hantar dia balik aku tanya byk kali ader duit ke
tak.. dia kata takde tapi pandai2 laa dia hidup.. aku terus jer kasi dia RM50.. dia tanya naper? aku kata aku kasi dia tu jer... dia kata nak kasi aku akhir bulan nihh.. aku kata tak yah lerr.. dia kat ikhlas ker nih.. yea laaa ikhlas ....dia kata senang sgt aku kasi.. habis tu nak letak red carpet
baru nak kasi ko.. dia diam jer... entahlaa naper aku kasi duit kat dia.. aku nak beli dia ker aper ker aku pun tak tau.. maybe aku rasa RM50 banding dgn gaji aku kecil sgt nisbah... (saper yg degree in statistic mesti tau p<0.05) .. yes tak significant.. kalau gaji RM 50/500 hmmm pikir2 laaa
sendiri.. perhaps aku nak umpan dia.. aku pun tak tau kenapa aku kasi dia duit... nak beli dia..? Dia cakap dia tak nak terhutang budi.. aku senyum jer.... dlm hati aku hmmmm hutang budi gadai body... aku rasa mesti mlm nih
tidur terpikir kat pasal aku... terpikir naper aku kasi dia duit... maybe

that is my reason aku kasi duit kat dia... supaya terpikit pasal aku.......

asam garam

posted by asam | 9:41 AM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)