jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360ยบ, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Friday, June 14, 2002  

12 Jun 2002


Life sucks... yeah it sucked BIG time for me.... really big time... Aku sampai pagi macam biasa baca email ... lepas tu ader laaa org carik aku dan boss aku hmmm... since aku nih officially consultant utk company aku kekeke.... rasa cam ok jerr penting... entah laaaa.. since aku baru jer
tukar ke company baru nih .. . keje ok jerrr jadi consultant company yg tak tahan tu ekkekkeke.... takpe worklife is picking up I guess... takleh laaa aku lepak2 kat depan PC lagi like I use too.. tulis benda2 merepek2 panjang etc... Pagi nothing much ... jalan sana jalan sini dah sampai lunch... keluar makan jap... hmmmm something interesting... aku nampak laaa sorang mamat nihh... aku tak pernah tgk dia... hmmmm smart gak nice look neat clean exec kind of guy... so call "org pekan" .... dia makan sekali dgn bebudak dept lain company aku soooo entah laaa.. aku pandang dia.. masa dia nak pegi pejabat pos... lepas tu aku rilek2 laaa sebab boss aku makan sekali aku tgh cakap aper ntah so tak leh laa concentrate... lepas tuu masa kami nak blah budak nih dtg balik kat kedai makan ke meja member2 budak company aku.... Aku rasa budak nih budak company aku.. I just stared at him..... dia notice aku stare kat dia... dia pandang jer.. aku pun blah laaaa.... Entah laaa should I make a move.. yeah right!!! add in my statistic list right? Org pekan/bandar nih aku tak tau laa.. lagi aku tak caya.. they have money successful.. looks pun ader what do you think? Tambah2 slut laaa aku nih...

Petang ader dept meeting arrghhh another boring thing... Anyway lepas meeting byk lak benda nak buat as usual... lepas tu ader laa makan2 kat break area dept aku... boss aku ajak aku gi makan aku... aku ok jer.. dia pegi dulu.. aku pun habiskan keje aku sikit... lepas tuuu cergasss gi tpt break area... wah wah wah Bihun kuih2 ader lagi.. aper lagi ngap jer laaa... Sedap bihun lawaknya siap tambah lagi.. kekeke Takut gak nanti org lain cakap aku nih pelahap lak :) The banal part is takde cup masa tuu nak minum aper? Kopi teh ader tapi cup takde boleh? Aiyooo very the bosan gilerr.. Aku nampak sorang budak lagi nih laa Dept aku tapi ala2 level bwh2 dr aku lerr so aku tak pernah sembang dgn dia... lagi pun aku baru masuk company nih... hmmm let me describe him ... rendah dr aku.. badan memang solid.. ader misai putih cerah macho nampak cam kampung ... kalau kampung as all of us know my taste :) Aku senyum kat dia tegur pasal takde cup ler ... che wah break the ice lerr tuuu .. biasa laaa ayat2 PLU dek nor oiiii..... lepas tuu mamat tu offer air kopi kat aku.. dlm hati YES YES YES..... aku minum jerr. Biasa laa
kalau org bawah2 kita nih kalau dia offer kita amik , its like we acknowledge his presence lebih kurang cam tu ler.. aku I'd like him to feel that way.. aku pun tanya laa nak balik ler aper laaaa whatever soalan2 utk nak kenal dia... lepas tu dia offer kat aku nak lagi tak.. aku pun ucap tq
jerr.. aku nak balik ke desk aku nak habiskan keje aku.. lagipun aku nak kena jumpa Yus..... Hah aku tak tel Yus lagi sebab nak confirm jumpa petang nih...

Boss aku panggil aku nak bincang benda2 laaa pulak!!! Hujan lebat beb... aku nak parking kereta ke kereta pun aku basah.. konon macho lerrr nak jalan slow2 tak bawa payung.... Ku drive gi rumah Yus.. sampai rumah Yus lepak
jap.. Aku tanya apsal yg problem yg berserabut sgt kat kepala dia? Dia kata masalah keje laaa masalah coleague laa aper laaa... hmmm member dia lakk dtg kacau daun betul laa shit sgt2... Lepak jap Yus mandi aku pun lepak2 dgn kawan dia.... kawan dia menyibuklaaa nak ikut.. aku dgn ajak2 ayam ajak dia keluar makan sekali dgn Yus.. so kami bertiga pun pegi laa makan... entah laa takde privacy langsung...member dia lagi satu tak consider aku nih dah
ler penat keje lepas tu drive jauh nak jumpa Yus ... arghhh tesion aku.. tapi takkan tak ajak kot? Dah laa dia yg sound "eh hangpa tak ajak aku ker?" Aku siap gelak masa dia cakap cam tu kat kami... Yus senyum jerr.. shit its
my call then.... ok laa ajak2 laaa hmmm bosan... Lepas nak balik ... dlm kereta aku dgn Yus tukar tel... aku dah perbaiki tel dia... so aku tukar balik Hp... entah laaa dah lerr jalan tu jln kampung dan sempit org nak keluar laa aper laa.. so aku dgn dia kena laa round keluar dr area rumah
dia...

It felt like bomb when Yus told me he wants to stop the sex? Why? "Mungkin Yus dah besar kot?" "Tapi Yus nak kena bg tau kat abg jugak"... tu laaa Yus cakap kat aku.. dunia nih aku rasa pusing2 sgt2.. Kami bincang dgn nada
keras.. persistent.... Aku rasa nak GILA... aper semua ini.. " Yus ader gf tak? Saper yg bincang dgn Yus?" bentak aku... "Yus takde gf, Yus tak bincang dgn saper2.... Benda nih dtg cam nih... nak buat cam mana? Satu hari nanti
akan stop gak kan? Maybe skrg nak stop!!" jawap Yus keras..... perit dan bingit telinga aku nih... sentap aku hish aku.... "Takpe kita bincang lain kali" Yus cuba tenangkan aku... "Bincang apa? Buat aper nak bincang?" Bantah
aku lagii.. whatever laaaa .. aku drive terus ke rumah Yus.. aku tinggalkan dia.... Yus hulur tgn nak salam... aku salam acuh tak acuh... aku pandang tpt lain masa aku nak belah... bengang gila aku... aku tau dia mesti kecil
hati aku buat cam tu... alah peduli aper perasaan dia .... perasaan aku nak letak kat mana... fuck him ok!!!! wah wah wah "Muz nasib kita sama" "Nasib kita sama" I thimk Muz is feeling the same thing I'm feeling..... AKU BENGANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

posted by asam | 9:44 AM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)