jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360ยบ, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Friday, June 14, 2002  

30 Mei 2002
----


Semlm aku balik lewat dr Ofis... Keluar ofis aku kalut sebab adik aku tel aku ader laa masalah family aku yg nak rombongan nak gi kelantan. Chish nak tambah sorang lagi laaa .. ader org nak gi awal pagi laaa.. pening2.. hmm
tapi kan aku gembira betul sebab yg nak tambah sorang tu anak sepupu aku.. umur 23thn dan aku umur 25thn. So sekurang2ny tak laa aku bosan masa aku nak ke kelantan nanti. Aku nak bergerak ke kelantan tengahari nih.. so aku half day.. dah ler byk kerja tapi nak buat cam mana.. cari makan maaaaa :) ...

Berbalik kpd budak 23 thn nih anak sepupu aku.... hmmmm let me describe dia... kulit hitam manis...(macam mamak sebab ayah dia mamak mak dia malay) badan bergetah jugak. Nama budak tu Rashidi.. aku panggil Shidi jerr.. so
semlm aku tel Mak dia bincang pasal nak confirm esok nak gi kelantan. Lepas confirm dgn mak dia aku terus nak cakap dgn Shidi... Aku bg salam and then since mak dia kasi tau aku dia tgh makan aku pun kacau laa dia tak ajak aku makan kerrr... konon2 mesralaaa... lepas tu aku cakap aku GEMBIRA dia ikut sama (saja nak puji dia).. aku could hear his tone changed. He said really? Mungkin aku ader sebab tersendiri naper aku nak puji dia... aku ader baca
buku dan aku tau ramai yg cerdik pandai dlm channel tau yg ppl long for appreciation. Biar aku citer pasal si Shidi nih.... he is a nice guy.. dia baru jer keluar penjara... kes dadah.. aku kesian mak dan bapa dia sebab they are very nice dan kita takkan sangka anak2 akan jadi jahat ker
terpesong ker? Mak dia ajar mengaji al-Quran dan tgk anak dia samseng dan isap dadah masuk lokap? So I guess aku rasa si Shidi nih very lonely longing for someone to give him attention. Aku rasa ramai yg kutuk dia look down on
him and his family in this case since aku nih bau-bau bacang terkena laaa kat aku..... Aku tak kisah laa org nak kata aper... Kita nih buat kesalahan so aku just live with it. Janji aku cuba buat aper yg aku boleh utk mengembirakan keadaan. Aku rasa dia terkejut yg aku tau pasal dia masuk penjara dan kisah dadah dia tu.. family dia punya laa cuba nak cover cerita dia supaya tak malu.. aku citer kat dia yg aku tau benda tu dan niat aku bukan utk menguris hati dia but just to let him know I am there if he needs someone to talk to. I was just so happy dgn nada dia masa aku cakap aku sgt gembira dia ikut sama... dia kata REALLY? entahlaaa apa niat aku sebenarnya.

Mungkin aku ade agenda aku sendiri (haiyoo incest laaa kalau aku main dgn dia) :) Anyway mlm aku gi rumah dia dekap pukul 12tgh malam sebab nak explain trip gi kelantan whatsoever... Aku tgk dia gembira dgn kehadiran
aku... of course ppl need attention kan... so let me embrace since I can at the moment. Mother dia ucap tq sebab such last minute notice... Tapi tak kisah janji dia gi sama... Hmmmm aku rasa aku tinggal sebilik dgn dia, adik
dia dan uncle aku... Shit uncle aku nak duduk sebilik ... major spoil... Anyway bukan aku nak buat aper2 dia kan ... itu aku tak tau dan tak berani jamin sebab kita tak tau aper yg boleh berlaku.. aku tak nak tipu diri sendiri because I know budak nih cando dan baik dan aku tipu diri sendiri kalau aku kata aku tak suka kat dia.... So nanti aku nak aku nak drive gi kelantan surely aku nak dia duduk sebelah aku.....

Anyway.. aku tel Yus semlm.. dia ader kat kampung. Dia macam marah kat boss dia sebab boss dia tak caya kat dia yg dia MC. Macam main2 jer amik MC... aku cakap rileklaaa... aku tgk Yus nih dah semakin panas baran... dah mula pandai marah2 org... sebelum nih tak cam tu... mungkin darah muda.. dah jadi macam aku... suka marah2 org suka gaduh suka cari pasal... entahlaa.. aku tak sangka semenjak dua menjak dia semakin jadi pemarah. Aku kata kat Yus yg aku nak bergerak ke Kelantan tgh hari nih.. dia kata ok jalan baik2.. shit aku lupa tanya aper2 nak kirim.. aiyoo bodonya aku...... baru aku teringat.. hampeh... Yus kata dia keje esok(hari nih la) aku tanya ok tak kaki.. dia kata ok takde aper dah.... Yus kata dia dah settle road tax dan insurans.. motor dia...

Ok I'm off to kelate'


Asam Garam

posted by asam | 9:09 AM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)