jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360ยบ, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Tuesday, June 18, 2002  

Someone mentioned to me semasa aku sembang kat tel.. 'cinta itu manis macam madu, kalau break perit macam hempedu'..... lebih kurang cam tu laaa... Hmmmm betul kan aku rasa macam tu jer... Aku bangun awal pagi... monday morning! I guess a lot of ppl hate monday morning... Got up right headed to work... Sampai jer tpt keje tel laaa mamat PLU sorang nih... dia kasi hp no kat aku.. baik gak budak nih... stay kat seberang.... Budak nih email aku kat egroup.. sembang2 lebih kurang... Nama dia R jer laa cukup sebab dia access egroup jugak so tak best laaa kalau aku mention nama tanpa kebenaran dia... anyway... kami sembang benda2 simple pasal Penang tpt keje dia siap kasi no tel rumah lagi... How thoughtful.. bukan senang nak kasi no tel rumah kat org... tambah2 budak2 PLU nih.. tak pasal2 kena sabotaj pulak...
Anyway a good start perhaps...

Pagi surf net lebih kurang... aku tel member aku sembang pasal 'website eva natasha' dia dgn pic2 jantan2nya yg meletop tu... aiyooo very the tak tahan aku tgk, berair siot... bila laaa ko takrifkan gambar2 koleksi dah cukup?... well u can't stop yourself collecting beautiful pictures of great looking guys I guess.... Sembang2 macam tu buat keje sikit lebih kurang ader, meeting pukul 10.30am... Tup tup dah pukul 12 noon.. Lunch time ... cepat sungguh masa berjalan...

Lepas lunch aku buat keje sikit lepas tu aku teringat nak call budak cuci pinggan tu.. hmmm Saiful... dah dekat pukul 4pm dah.. ok aku cuba tel dia.... Ake tel tpt keje dia angkat.. gembira sungguh aku dpt contact dia... dia melawak2 dgn aku.. aku cakap pasal nak gi rumah dia on 30th Jun nih.. tapi masalahnya aku ader kenduri kawin sedara aku laaa... shit masalahkan.. tapi kalau gi lepas kenduri ok jugak... Hmmm dia cakap 'on' jerr ok laa tu... Witty I guess budak sekor nih.... Aku selalu tekankan dgn member aku, kita nih embrace dan diaorg nih receive... its a condition I think certain ppl go about... Aku embrace, Saiful pulak receive.. simple as that... hmm at the moment I think... Entah laaa mungkin Saiful nak attention ker aper aku tak tau.. dgn nada suara dia yg manja.. aku tak tau maybe he is longing for something his girlfriend tak leh kasi kat dia... I dunno.... mungkin aku amik advantage kat dia.. aku tak pasti .. aku tak mau pikir semua ini.. aku nak jadi selfish... aku nak pikir pasal aku saja.. tak nak pikir pasal org.. buat aper.. at the end of the day.. u still loose kan? So naper aku nak susah2 pikir pasal org.... How selfish I had become.... Since mlm nih ader Brazil vs Belgium.... so aku nak tgk TV dan dia nak tgk game jugak, aku tak keluar dgn dia.. aku ajak dia keluar mlm esok lepas kelas... Saiful tanya nak kemana? Aku cakap tak tau laaa.. he always like to ask we are we going?

Entahlaaa.. Saiful likes to plan things.. aku pulak style Spontaneous hmmm kena mix & match lerr... Aku ajak dia keluar esok lepas kelas aku... Hmmm Saiful jawap tgk laa keadaan dan macam ok jer... Aku tanya dia.. tak keluar
awek dia ker... dia kata dia dah 'cemuih' keluar dgn awek dia.... wah wah terkeluar laa bahasa2 kampung dia nih.... Aku tanya 'cemuih' keluar dgn aku ker? Saiful jawap tak laaa setakat nih.. Ooohh yer ker.... Nanti bila selalu
sgt keluar sure 'cemuih' kan? Saiful ketawa jer dgn statment aku tu.... Entah laaa gurau senda dia dgn aku... maybe its just me feeling that he is very nice... Mungkin aku tepuk sebelah tangan aku tak tau.... tapi tak kisah
laaa ... dia still layan aku baik... Saiful respect aku vice versa... There is something there...friendship between us.. Saiful suruh sembang dgn member dia dekat tpt keje... aku cakap buat aper? Dia jawap saja laaa buat kawan... aku jawap tak nak laaa..... Dia pujuk suruh aku cakap suruh aku kawan dgn member dia... Aku tanya perlu ker? Entah laa kalau RAM Saiful nih slow mesti dia tak paham aku nak berkawan dgn dia jer dan tak nak kawan member2
dia..... Ataupun dia nak TEST aku nih... sama ada nak berkawan dgn org lain jugak atau just nak kawan dia... Perhaps he is smart!! Aku tak tau.... Aku suruh dia kirim salam kat member dia.. yg tukang masak yg nak spedo dia
tuu... dia gelak jer... Hmmm aku cuba nak jumpa dia esok....

Aku ajak Is stay dan tgk bola kat rumah aku.. Belgium vs Brazil beb... Aku keluar dr ofis str8 ker rumah Is lepas tu dgn jam entah aper2 sampai rumah tepat bola baru jer start 3saat.. just on the dot.. tgk laaa aku bawa kereta
cam pelesit... Interesting game punya pasal.. ok laa... Is lepak2 kat rumah aku macam rumah dia sendiri.. nak aper2 amik sendiri.. mak aku pun kenal dia dan dia selalu dtg rumah aku.... Aku sempat tel 'R' semlm dia kasi facelink
dia kat aku... Hmmm smart jugak budak nih... macho nice voice whatnot... nak jer aku rekomen dia kat member2 aku yg still single beb... Dah lerr dia nih sembang baik.. Muka ok badan boleh tahan laaa.. sure ponen2 berair tgk
dia.... Dia tua aku setahun... entah laaa aku malas nak pikir bukan2 lagi.. sebab aku masih sedih dan pilu... So aku still tak nak terima saper2 buat masa terdekat nih.. Well u ask 4 it anyway.. no regret... Entah laaa sembang dgn si 'R' nih ok gak.. very mature, byk nasihat entah laaa silap2 boleh jatuh hati... tapi aku sedar saper aku..... 'R' Enggang sama Enggan Pipit sama Pipit...

lepas tgk game bola.. Aku tgk Astro RIA ader Rosyam Nor dgn Nasha Aziz... citer pasal cinta2 laaa yg aku selalu tgk hari ahad...Lepas habis tv, aku dgn dia keluar makan.. jalan sikit kat gerai tepi jalan aku dgn dia pekena
char koey teow... Sembang2 sikit... Lepas tu aku balik rumah dah dekat 10.30pm dah... Mak aku dah nak tidur dah..so ok ler tu.. aku rilek2 tgk tv lagi... Masa tgk tv aku suruh dia urut badan, kepala aku... dia pandai urut
badan... very nice ala budak kelante' biasa laa pandai urut beb... Nice... lepas urut segar sikit..Aku punya turn urut badan dia pulak... Aku boleh laa nak urut2 badan org.. experienced laa jugak.. cari makan beb... PLU tak tau
urut badan tu lost laaa kekekekke ..... lepas tu aku dah ngantuk ... dia stay tgk bola reply US dgn Mexico ker aper entah aku tidur dulu.. penat siot.... Hmmm nyenyak gak sebab ader org tolong urut badan aku...

Asam Garam

posted by asam | 8:43 AM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)