jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360ยบ, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Friday, September 12, 2003  

Aku bangun kira awal gak.. aku tolong akak aku keje2 dia... ader laaa sorang budak nih.... hmmmm jantan laa aper lagi... Aku tak pernah nampak jantan tu.. Abg Ipar aku ader perniagaan Catering kecil2an so dia ader involve karnival makan2 kat Stadium Ipoh tu.. anyhow dia der function catering so ader laa budak tu nama Mie laaa jugak... tu laa Mie ramai sgt.... Aku panggil MieIpoh... Budak tu nampak boleh laaa aku kasi 2.5 bintang.. since aku punya laaa lama tak dapat jantan.. kira semua aku sapu laaaaaa tak kira laa.. aku pun nampak dia aku senyum dan salam dgn dia....

Aku pun tolong abg Ipar aku masak.. fuh lama aku tak pegang sudip etc sajer jer... nak tunjuk skill memasak aku... tu laa asyik keje opisss nih tangan tak pernah nak kupas bawang.. so aku masak 1 dish senang jer sayur.. ala tutup mata pun boleh masak sayur tu.. bukan laaaa nak kata aku nih Chef Wan ker aper jadah..just aku nak kenalan dgn si jantan MieIpoh tu laa.. tup tup member dia datang.. alamak tak taste so aku buat tak tau jer laa dgn kawan dia tu... bukan aper.. lepas tu aku tak laa nak nampak obvious sgt aku nih tergila2 nak kenal dia.. so aku ader laa probe 1 or 2 questions pasal budak tu...

Lepas tu budak tu off gi tolong abg Ipar aku... aku rilek2 sembang2 dgn akak aku.... sampai pukul 1pm fuh dah terlambat nih.. aku dah siap mandi dah.. abg Ipar aku dah balik diaorg nak gi Sembahyg jumaat dgn aku.. aku drivelaaa senang sikit.. sampai2 ader laaa mamat sorang tu tgh reverse kereta.. entah panik aku tgk aku... dia reverse langgar kereta org laaa pulak.. aku ish ish dah laa terlambat nak gi Sembahyang jumaat nih buat leceh laa pulak.. so aku sempat park lari ker masjid sempat rakaat ke2.. hmmmmmm budak tu sembahyang sebelah aku....

Selesai solat aku pun gi laaa kat kereta aku.. sedara2 lain ader laa gak.. aku buat2 laa tanya dia keje kat hotel mana bahagian mana.. dia cakap dia keja bahagian western food.. ooooo aku pun seloroh dgn dia... cakap suruh dia masak steak kat aku ker... ok laaa jugakk.... abg ipar aku dah ready nak balik rumah.. so kami balik laaa... lepas dah habis semua.. upacara menyental periuk laaa.. walaupun keje dua ekor tu.. tapi aku nak tolong jugak sebab aku nak gedik dgn budak tu.. aku nak beli tiket bas ker KL takut habis.. utk ptg nanti... aku belum beli tiket bas lagi... anyhow aku ajak sedara ipar aku gi.. budak MieIpoh tu offer nak beli utk aku.... eh eh baiknya... nak tolong aku.. mungkin sebab aku tolong dia cuci pinggan cum periuk etc... ahhh tak kisah laa.. sambil2 dia sembang dgn aku.. cinabeng dia tanya aku amik degree dgn master ker.... dalam hati aku.. cinabeng saper laa citer kat dia nih.. aku belum masuk daun dah terbongkar rahsia gua.. dalam hati aku heran gak naper dia tau perihal aku.. hmmmm mesti dia minat aku nih (alamak Syok sendiri lak aku nih) ... Aku tanya dia saper kasi tau.. MieIpoh tu cakap akak aku ader sebut pasal aku....

Habis kering semua2 aku gi mandi kejap, aku ajak budak2 tu laa gi beli tiket.. aku tgk budak tu macam minat aku jer .. tapi aku buat2 biasa.. aku ader gak stroke his back a few times tapi aku tak nak cakap banyak atau over-over.. aku masih boleh kawal diri aku lagi... (hehe perasan).. Aku suruh sedara aku tu dgn budak MieIpoh tu beli tiket utk aku.. ParkMay dah habis shitt... cuma transnational jer.. pukul 6.30pm... wahh skrg pukul 4pm ... kena laju laa nih... kami singgah makan pasembor, mee goreng... aku laa belanja.. konon2 sugar dad laaa nih... lepas tu blah terus sebab aku takut lambat bas terlepas nanti......

MieIpoh tu concern saper nak hantar aku.. entah laa aper mimpi dia nak concern sgt kat aku.. ikhlas ker atau nak harta aku ker nak konek aku ker?? aper yg dia nak?? takpe laa last2 abg ipar aku hantar aku.. then aku gi KL naik bas transnational... sampai KL Budak Jahat (BJ) picked me up kat Pudu..... TAPI ader aku jumpa budak bekas sekolah aku tu....... org panggil dia KN.... alamak citer pasal jantan lagiiiiiiii...........

KN call aku cakap dia dah sampai kat Pudu... aku bincang sama BJ sama ader boleh pick up dia tak??? BJ cakap ok jer.. kami dah terlepas dah depan sikit dekar hospital cina depan sikit dari pudu... aku berdebar juga sebab lama aku tak jumpa KN nih... ye laa mana tak nyaaa.. dulu aku pernah tidur berpelukan dgn dia.. chewahh... alamak pecah lubang lagi... Sampai2 KN masuk kat kereta BJ.. hmmmm aku dah 7 tahun tak jumpa dia.. dia semakin tinggi tapi a bit kurus sikit dari dulu..
Dulu badan dia tegap sikit.. sedap peluk sebab otot berulas.. muka dia ader laa pimple laaa sikit anyhow entah laa .. perangai semakin EGO.. sembang2 BJ pun cakap dia tu EGO gak.. tapi best... BJ agreed KN nih best gilerr... Kami makan kat Kpg Baru.. kedai mana ntah .. boleh laaa lepas tu hantar KN balik ker Sunway.... lepas tu aku sembang byk dgn BJ pasal plan hari sabtunya.... sebelum tu ader gak aku peluk si KN.. ntah laaaa maybe aku rindu gak kat dia... and Bloody hell I know he could not forget what we have done together some 7 years ago right???????

posted by asam | 1:53 AM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)