jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360º, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Friday, October 24, 2003  

Aku bangun awal2 lagi.. since akak puasa sunat. aku pun bangun laa.. awal.. mandi2 semua then sembyg subuh lepas tu aku suruh abg ipar aku tolong hantar aku kat medan kidd (aku tak tau spelling tpt nih.. sorry org Ipoh).. Sampai pun jam 6.30am.. hujan beb.. lebat lak tu.. Abg ipar ajak minum pagi. aku macam malas laa.. takpe laa I just want to sleep on the bus senak perut lak.. minum awal2 nih.. tak selesa aku...

Masa naik tu.. rasa2nya ader sorang budak cina duduk sebelah aku… hmm tak taste so tak kisah laa aku just Ignore laa.. malas aku nak cakap aper2 laa.. alamak LOWnya Emotional Quotient (EQ)… Hmm aku naik bas gi kl sebab aku tak nak drive ke kl.. aku dah laa tak tau jalan dah laa tol mahal dah laa minyak lagi.. jam lagi.. so aku naik bas laa senang cakap… Aku ngantuk giler serta penat aku.. pun zzzz laa dalam bas aper lagi.. Sampai lebih kurang pukul 9.30am. Aku buat wake up call kat member aku X . Aku stay kat rumah dia.. selama aku ader kat kl nih…

Member aku sampai about 10.30 am kat area KTM tu.. kami gi laa KLCC.. breakfast kat KLCC (breakfast cum lunch brunch).. So lepas tu gi shopping beli baju.. penat gak nak shopping kat KLCC nih.. Aku pakai baju biasa jer X pun pakai simple.. ader kedai nak layan ader buat donno jer.. Aku malas laa nak kata aper.. ye laa kalau aku pakai simple kalau duit penuh kat poket pun bukan org pedulikan.. Aku beli 2 helai baju hmmm cukup laa utk bulan nih aku shopping.. perabis duit gaji aku hahaha… About 12.35pm.. kami berjalan ke Masjid KLCC… utk sembahyang jumaat…

Lepas sembahyang jumaat.. kami pun balik ke rumah laa.. penat kot.. sampai kat rumah.. Aku lepak2 tgk DVD citer pasal Vampire dgn Werewolf… citer yg kena ban kat Mesia sebab tahyul ker aper.. ntah laa.. best gak citer tu…(UNDERWORLD)... Mlm tu aku diajak nak gi karaoke sebab nak sambut Birthday satu couple nih… si J dgn B. Aku bersiap2 dan X pun dah siap kami gi pick up member X iaitu Z kat rumah dia… Lepas tu kami off gi karaoke about 7.30pm… Sampai kat situ…. kami lepak2 jap.. parking tepi jalan pun kena RM5 which aku rasa tak perlu jer mahal macam tu sgt. Bukan aper.. tak laaa macam parking menarik pun anything fancy.. just tepi jalan tu pun charge mahal kan?

After that, kami naik kat atas kat pusat karaoke tu… bebudak nih tgh tunggu giliran nak karaoke.. its seems like it was fully booked.. sebab Deepavali kan.. Masa tunggu kat luar tu ramau gak mata memandang.. ala jantan ader pompuan pun ader.. Aku jumpa bersalaman dgn budak2 nih.. aku rasa ramai yg aku tak kenal.. So its sorta like new faces for me.. Takpe laa good to get to know few more plu’s I guess.. Aku kira senang gak bergaul dgn diaorg nih sebab mereka nih sporting…. Tunggu punya tunggu last2 it was our turn…. Kami pun masuk.. bilik karaoke tu besar gak.. boleh tampung lebih 20 people.. Masuk duduk lepak2….

Budak2 nih nyanyi2 lagi.. tak ingat dunia laa biasa laa tu.. tapi masa lagu Hazami tu… (bukan niat aku nak buat personal attack) but just a comment dan ramai gak komen pasal video clip lagu dia tu.. masa dia kasi bunga kat pompuan tu.. very the FAKE dan JIJIK aku rasa…. Hmmmm tak sesuai sgt aku rasa baik dia upah org lain berlakon nak kasi bunga kat awek ker atau bermanja2 dgn awek utk video clip tu.. Masa dia pun tu.. eiii geli aku rasa.. nak rasa termuntah pun ader….. Tapi of course laa the show must go on.. Aku kira2 diaorg nyanyi lagi .. Best gak tgk gelagat diaorang menyanyi very nice… Lepas karaoke tu, plannya nak gi Blue Bar.. So about jam 12.35am tu kami pun gi Blue Bar…..

Masa kami gi sampai kat luar Blue Bar tu.. hujan dah start turun.. Fuh lepas tu kami park kereta… Masuk Blue bar jam dekat pukul 12.50am.. Aik tak ramai org pun.. Ish ish sah sah tak ramai org sebab hujan.. Takde org menari kat dance floor nih.. aiyooo aper dah jadi pagi nih.. Blue Bar takde org sgt.. DJ pun berusaha laa jugak nak panggil org mula menari kat dance floor.. Aku rilek2 dgn group kat situ.. well aku takde partner so rilek2 jer kat Bbar tu.. tapi masa awal2 tu lagu macam gampang jer.. So aku pun takde laa mood utk menari or whatsoever.. Lama2 sikit baru laa ader org nak menari tu pun dah pukul berapa.. Tapi aku tersentap gak sebab ader lagu Wassini kat Bbar nih memang aku sentap… rasa macam ting tong kejap… Eeeeerrr aku stop menari entah laa mungkin sebab personal preference kot.. Pendapat aku, aku rasa tak sesuai lagi Wassini tu dimain kan kat dalam Bbar… silap2 hari bulan runtuh Bbar kang… Aku macam tak percaya bebudak2 nih menari lagu tu.. tau laa lagu tu rancak sikit tapi.. I think it is a bit Ironic… Lagu tgh kasi nasihat tapi errr enjoying the song as it is….. Wassini Wassini……


Lagu Waheeda - Wassini :

Waheda


Arina maza tara
Hakaza wakaza
Mafi ayadeena

Kemana saja, wassini
Tak kira masa, wassini
Apa pun jua, wassini
Segalanya, wassini

Tak kira siapa, wassini
Tiada sepertinya, wassini
Apa padanya, wassomo
Segalanya, wassini

Intizar ya leil...
Imtihan ya lein....
Intizar ya leil...
Imtihan ya leil...

Lihat dirimu dalam kesamaran cuba berlari
tanpa ada pengertian...tanpa ada pengertian


Tapi mungkin sebab budak2 nih tak makan saman.. So diaorg nak kesitu nak enjoy nak menari.. So letak lagu aper2 pun tetap diaorg menari… Ye laa nak cakap kat DJ dia tu pun macam nak curahkan air kat daun keladi… Ntah laa aku rasa memang tak sesuai sgt lagu tu dimainkan kat dalam Bbar… well lepas menari2 lagu lain… Aku duduk kejap nak rilek.. nak tgk gelagat org.. Tup tup tetiba jerr ader org approach aku….. Org nih tua sikit (alamak terlaser lak…) errr bukan tua sikit…. Errrr kira dah >35 thn laa… sajer sembang2 dgn dia.. Dia Tanya aku dari mana etc2 laa.. aku pun kasi jawapan semampu aku laa.. nak lebih2 spesifik tu sorry laa aku nak kasi tau kan…..

Rupa-rupanya ader udang disebalik mee maggi… dia tanya2 aku semua nih sebab ader org lain minat aku…. Haiyoo ulangan suara minat kat aku … Aku macam ting tong kejap saper yg nak kenal aku nih… Biasa laa aku buat donno kat semua org.. like perlu ker aku nak kenal semua org kan.. biasa laa aku nih kekwatzz sikit kalau gi tpt cam Bbar nih.. Aku macam ooo ok.. ader org tu nak kenal gua.. Hmm Si org tua nih pun kasi laa business card jantan yg nak kenal aku tu.. Hmmm aku simpan jer laa.. tgk pun tak buat2 cam tgk.. dalam hati err tuhan jer laa yg tau….

Habis perkenalan yg aku nak lari nih.. Si org tua nih perkenalan kpd aku jantan yg nak kenal aku nih… Aiyoooo senang cakap TAK TASTE.. tapi of course laa aku mengekalkan ciri2 jantan melayu terakhir layan laa dia nih.. Aku jawap dia tanya aku pun jawap gak… Lepas tu dia kasi business card dia … Aku cakap aku dah ader.. member dia kan baru kasi kat aku tadi.. I think he likes me.. Aku macam errr ok.. takpe la janji suka hati ko laa… Sembang punya sembang ader sorang jantan duduk sebelah aku.. Lepas tu kami pun cakap2 laa.. rupa2nya jantan nih nak tackle aku pulak.. aper laa aku nih.. Am I sending DESPERADO SIGNALS to ayahanda2 nih.. aiyooo tak perlu kan?? Tau laa aku desperado tapi takkan ayahanda2 semua nih nak kat aku sedihhh laaa waaaaaaaaa…..

Org nih melayu, umor 30thn. Badan dia besar gak.. sedap peluk kot.. tapi entah laa aku tak berapa taste.. tak mungkin kot.. aku dah tak larat melayan persoalan serta pertanyaan aku semua nih…. Dia tanya umor aku.. aku tanya balik agak-agak.. dia cakap 25thn.. Oohh ok laa tu.. Aku cakap 26yo… boleh kira pandai dia mengagak umor gua.. Tup tup member aku X datang sebelah aku.. Aku bisik kat dia cepat2 selamatkan aku daripada jantan2 tak perlu nih.. Cepat ajak aku gi menari.. Lepas tu X ajak jer aku menari so selamatttzzz aku .. Aiyooo tak kuasa aku nak layan org tua2 nih.. very the tak perlu ok…

Masa nak menari2 tu ader laa bunyi2 ader pengacara fofular datang BBar pagi tu.. cuba teka kalau tak siapa lagi kalau bukan Azwan Ali... Dia ader kat tepi cermin tu.. ntah dgn jantan mana laa.. So ader org tepuk2 dia laa bersalaman dgn dia... biasalaa artis.. well good for him then!!

Azwan Ali




Kami belah dari Bbar about 5am… Kami cadang nak gi makan breakfast kat Kpg Baru. Sesampai jer.. ader laa pakcik2 tua tgh minum menuggu subuh tersentap tgk kami.. Ye laa mana taknya ader yg dragoons mautzzz.. Ternganga pak cik tu.. Kami buat donno jer.. Breakfast aper.. makan nasi.. ader nasi dagang gak.. aku makan nasi biasa jer laa… Habis breakfast balik laa rumah.. sampai rumah pun dekat 6am dah!!!!!!

posted by asam | 10:15 PM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)