jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360º, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Saturday, October 25, 2003  

Aku bangun dekat pukul 1pm.. aiyooo terlajak tidur pun agak2 laa kan... fuh penat nak buat cam ner.... Hmmm aku dgn X nak gi lunch at 3pm dah.. Since aku nak mandi siap2 make-up make up lagi.. Then konon2 nak jumpa laa member Uni kami dulu.. haram sekor pun takde.. balik kampung.. So last-last kami ajak KN, junior sekolah aku dgn X suatu masa nan lalu.. anyway KN tu satu batch dulu kat sekolah.. well he is another cute guy.. Yus dgn dia biasa2 jer ... tak laa kamcing sgt.. all the better right?

X tanya aku aper plan malam nih.. Aku pun still pening kepala lagi sebab tak cukup tidur.. Member X ader call.. Diaorg cakap ader tgk Konsert MOLUCCAS. So ok gak plan tu..So bolehlah kalau nak ke konsert MOLUCCAS serta artis jemputan Dayang Nurfaizah.. Rakaman utk Hari Raya untuk RTM... Well itu satu item yg menarik tapi rugi nak mampus sebab aku tak bawa digital camera kalau tak sah sah aku boleh ambil gambar2 artis2 nih. well anyway it was still early.. Aku tel member aku,S dari Penang yg stay kat Hotel kat Bukit Bintang.. Aku dgn X drive gi sana nak jumpa dia laa.. Sampai2 masuk bilik hotel dia best.. memang alamak nampak katil jerr aku terus baring nak tidur laa tu tak kuasernya aku nih.. mana taknya.. weii bagai ngantuk disorong bantal laa.... Aku kena laaa bersalaman dgn member2 dia yg aku rasa nampak akak2 gak tu.. Tapi S nampak adik2 str8 laa... walhal hati tu ala2 macam pompuan macam eh eh I'm a women trapped in a man's body.. lebih kurang cam tu laa gamaknya...

X siap tertidur sebentar.. aku sembang2 dgn S.. ala2 manja2 sikit dgn dia.. tak sempat laa member dia ader.. kalau tak sure aku dah cium budak sekor nih.. Ish ish tau laa gua gersang semua nak sapu kan?? Anyhow kami hantar budak nih nak gi main bowling ler aper jadah.. so biar laa dia.. Next, aku nak jumpa si KN nih.. aku tel dia ajak dia gi LRT station amik dia kat situ senang laa... Kami pun tel dia cakap 20 minit lagi.. haram lambatnya budak ni. so aku dgn X pun gi beli kuih2 kat tepi jalan tu.. Kami tau sure budak nih lapar punya.. alaaa kenyang di perut.. nanti kenyang laa di mulut nanti.. Mana tak nya mesti amik hati jantan2 nih.. Kami amik keputusan balik rumah dulu laa.. Sampai jalan kaki jer sampai rumah X.. ye laa takkan nak menempek kat LRT stesen tu tak kuasa aku...

Sampai rumah... X buat air... wah wah budak nih melampau habis... Siap buat air Guava tau.. ish ish kalau aku nih sure kena buat air sendiri laa.. buat cam rumah sendiri.. koser double standard nih... Tu laa kalau pasal jantan sure amik the EXTRA MILE nih.. koser sgt.. Lepas buat air minuman.. X took a nap.. Aku sms dia.. suruh dia jalan ke rumah X.. KN nih pernah datang rumah X so senang laa sikit.. Aku dah siap tgk DVD tunggu si mamat KN nih... Tup tup sampai gak .. Aku juga kena amik dia sebab dah lupa jalan laa silap building laa... aku jalan2 sikit nampak dia.. Alamak macam kanak2 gembira pulak jumpa aku.. senyum lak si budak n ih.. Suka laa tu.. koser jer budak KN nih.. Orangya hitam manis, tinggi gak.. sedap peluk beb... Aku ajak dia gi rumah X.. X dah tidur. Aku cheh tuang air kat dia.. kasi kat dia.. muka dia berseri-seri.. tgk tu... suka laa tu jantan2 kalau layan macam raja kan? Hmm aku kasi kredit kat X sebab dia yg buat air.. tak baik laaa lembu punya susu sapi dapat nama.. Objektif kami berdua nak sleep dgn so KN kan kan kan???

So lepas makan dan minum.. Aku pun sembang2 dgn KN pasal life dia cam ner.. Aku ader gak kasi ayat2 mengayat nih.. aku cakap dgn dia pasal aku rindu kat dia la.. Aku datang kl sekali sekala nak jumpa dia pulak buat2 sibuk pulak... gelabah gak aku tgk dia. ye laa mana tak nya.. biasalaa jantan spedo molot nh .. sah sah kelangkabut dgn aku.. tu baru sikit tu... Lepas tu baring2 aku nak usap kepala dia.. KN dia tepis kata jgn kacau dia.... "Ewah ewah melawan yeaaa" budak sekor nih nak kena.. bisik hati aku nih.. Takpe.. aku since ader plan so aku tak leh laa lama sgt dgnnya.. Aku nak tgk konsert Mollucas tu kan.. So kena super cepat sikit.. Aku pasang movie DVD (UNDERWORLD) utk dia tgk.. lepas tu KN sound "heii aku datang nih takkan nak tgk DVD sajer kot?".. laaaaa pulak dah budak nih.. Ish ish geram gak aku dgn budak nih.. So datang nak kena makan ker?? Geram aku weiiii... Lepas tu aku laser dia laa.. "Org nak jumpa awal.. ko tu yg buat2 hal. so nak jumpa cam ner? Kalau tak sure boleh makan sama2!!!!" ... Balas aku lagi.. Hmm baru tau kan.. sekali sekala kena laser kan!!!!!

Masa baring2 tu aku kasi KN bantal.. lepas tu aku tidur sebelah dia.. Aku pun BERANI MATI letak tangan aku kat perut dia.. Despite dia laser aku pegang kepala dia.. So what who cares.. kalau tak cuba rugi weii.... Tup tup dia tepis tangan aku tapi errrr dia berhenti tepis bila tangan aku kat atas paha... aik sesuatuh kan???? So aku tak puas hat.. aku nak tgk respond nih betul ker kebetulan... So aku ulangi kali nih aku pegang perut dia then sama lagi. dia tepis pelan2 tapi kali nih aku pegang jari dia... tarik tangan aku... lepas tu dia pegang ibu jari aku.. che wahhhh... wahh RESPOND SIAL................... aku pun sajer jer letak tangan aku terus kat peha dia.. Dia buat rilek jer... hmmm budak nih makan best nih.. Tgk kan jantan.. very the denial tapi bila letak tgn kat paha sah sah stim nak urut konek kan? Aku letak tgn aku kat peha dia.. dia buat rilek jer.. Elooooo budak nih aku pernah tidur peluk2 masa sekolah dulu.. takkan boleh lupa aper yg pernah terjadi... tiba-tiba.....

Tetiba.. X keluar drp bilik dia... bangun tidur.. so nampak laa aku dgn gedik2 dgn KN... KN buat selamba jer takde laa cover takut pecah lubang ker aper... Shit daman kalau aku boleh tidur dgn dia best gak kan??? Dah dekat time dah.. so aku get ready laa.. mandi manda dulu sebab nak gi rumah Z... Lepas tu nak tukar kereta lagi.. nak dinner lepas tu nak gi konsert... Aiyoo fullnya aku pun schedule? Lepas mandi aku pakai baju dan seluar.. masa aku nak kemas barang2 tu... Aku saja jer masuk celah kangkang aku kat kaki dia.. Che wahh.. hah amik ko... DARING sikit laaa... masa tu X tgh mandi.. so boleh laa aku buat giler sikit.. anyway X pun understanding so aku tak kisah laa.... KN terdiam tapi he felt uneasy so aku blah dia pun bangun.. aku pun dah siap so kami kena hantar dia kat LRT stesen laa... Sebab kami nak gi PWTC nanti....

Masa hantar dia tu.. sembang2 laaa sikit lepas tu X tanya dia boleh tak lawat dia masa Raya Puasa nanti... Aku oooohhh great idea... 2 thumbs up kat X... bijak-bijak punya jantan.. So lepas tu bersalaman dgn aku aku sempat pegang belakang badan dia.. weii cute punya budak boleh makan oooiiii.. takpe-takpe simpan utk spare nanti... Lepas hantar dia.. X dgn aku terus ker rumah Z... tukar kereta drive gi kat StarBuks sebab kononnya nak dinner tapi dah terlambat so sempat jerrr order minuman.. aku order Ice Blended Mocha... tak sempat aper2 pun.. Z yg order currypuff pun makan sekerat jer... Next masuk kat PWTC nak tgk konsert Mollucas... Tunggu punya tunggu sempat gak tgk Dayang Nurfaizah.. lalu depan aku.. haram aku tak kenal pun.. shit aku nih ntah aper2 laa tak kenal artis.. walhal nak gi konsert tu.. kekekekek koser jer aku nih.. sure kalau Dayang notis aku tak pandang dia lansung sure sakit hati :)

Masa masuk kat dalam tu.. lambat gak nak start.. dah laaa ramai makcik2 serta gibek pondan, lesbian dan semua laa.. macam2 jenis org.. bapa budak.. kanak2 pun tak terlepas… Konsert tu memang best.. havoc pulak tu.. tayangan masa raya nanti kat RTM.. lepas tu ader lak lagu raya.. nyanyian Dayang Nurfaizah… best laa konsert semua tu.. the word to describe would be HAPPENING!!!!! Ramai org.. nyanyi menari ader gak.. tapi makcik2 yg kat belakang tu tak sesuai laa nak menari kan?? So kami2 jer yg menari.. byk gak gibek serta pondan lesbian menari kat depan stage.. memang best weiiii….


Lagu : Lupakan Saja
Artis : MOLUCCAS


moluccas


Lupakan....lupakan saja

Korus 1:
Lupakan saja...
Semua cerita
Hentikan dusta
Usahlah sudah

Korus 2:
Lupakan saja
Berkahir semua
Lepaskan rasa
Antara kita

Tiada ku teringat
Saat kau lukai hati ini
Saat ku beri surut cintaku

Namun kini
Tiada khas untuk bersamamu
Tak mungkin kupertahankan semua

Takkan ku biarkan kau
Jalani jua kisah cintamu
Cintaku dan cinta dari dirinya

Cukup sudah
Jangan coba mempermainkan diriku
Ambil dia dan lupakan aku

Habis konsert kami gi makan kat Sri Hartamas… Best gak kat situ.. ada jantan2 yg boleh tgk.. parking SUPER SIAL jerrr.. dah laa mahal.. dah ceruk2 mana lak pulak Tapi masa kami makan tu kami semua perasan satu couple memang matching giler… Kami semua pandang sampai laaa awek dia perasan kami padang diaorg.. Awek dia BARA gile ye laa maka taknya gibek dgn pondan2 semua tghpandang boyfriend dia.. silap2 hari bulan kena ‘mandrem’ kang saper susah.. akak jugak susah kan??? Last-last couple tu blah bengang gile tgk kami kacau diorang… Kami gelak laa aper lagi.. Masa habis dinner tu azah gak nak keluar dari Sri Hartamas nih.. berpeluh2 gak.. macam sial jer.. Toilet kat siru jgn cakap laa macam hanjeng jer…

posted by asam | 10:19 PM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)