jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360ยบ, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Tuesday, October 14, 2003  

Hari nih jam like shit.... Aku drive awal pun buat penat jer.. baik aku keluar lambat.. Aku hantar Yus ker pejabat Imigresen.. Dia nak gi Thailand ader company Trip...


Sambungan citer kat Taman Kat Sebrg Jaya..


Kami macam nak terkejar-kejar dgn jantan yg berbaju putih tu.... Alamak paling hensem kami rasa kat Taman jurasik kat Penang he he he.. Tapi takpe mesti laa jual mahal sikit kalau tak.. nampak sgt laa pulak aku dgn AA nih CHEAP.. so kami pun lepak-lepak dulu.. Aku really seriously swallow my words.. tu laa cakap besar sgt.. Mamak laa muka pecah tongkang laa.. skrg haaaa terlopong aku wei... Lepas si jantan baju putih tu gi jauh entah ke mana.. kami stay gak kat situ nak survey market.. memang tak best tak best tak best supernova jantan-jantan lain kat situ.. Yg hitam yg puith yg perang. Semua macam-macam jenis org yg lalu.. dah of course laa kami buat donno sebab tak taste.. Topic perbincangan aku dgn AA pulak beralih arah utk cam ner nak tackle mamat si jantan baju putih nih??

Lepas dah 3-4 org cat walk kat depan kami.. It was like ok ok kita kena atur strategi kalau tidak rugi tak dapat abg jantan tu... Kami pun pergi arah berlainan dgn jantan tu.. sajer nak test market kat area lain.. hmmm selisih2 pun dgn jantan2, gibek2 dan juga pondan2 yg tak perlu nih.. aku just whatever laa.. memang tak taste serta tak berhasil.. Ayahanda memang ramai giler... dressing ala2 very the smart.. kalau nak cari sugar daddy tu aku rasa petik jari 10 mari serius.. tapi aku dgn AA biasa laa control ayu laa sikit.. Lepas tu kami buat about turn jalan ke arah the other side.. kami memang harap2 nak jumpa abg baju putih tu.. Kami pun jalan aderlaa gak jantan2 kat jambatan tapi jauh sgt sampai tak nampak.... tup tup kami nampak abg baju putih tu duduk kat kerusi tapi ader sorang budak cina tgh sembang dgn dia... Abg tu usha kami serta budak cina tu usha kami gak.. Lidah aku kelu seta AA pun terdiam.. tak tau cam ner nak tegur... Lagipun ramai pulak org.. damn.. Kalau budak cina baju hitam tu takde sah sah aku at least gi sembang dgn abg tu.... Kami pun jalan laa kedepan lagi.. dlm bengangnya dgn kecewanya dgn malasnya...

Kami pun jalan terus maki sumpah seranah sebab bodoh sgt tak dapat tegur budak tu.. chit begongnya kami berdua nih.. tak dapat tackle abg baju putih tu... Ader laa jugak jantan2 gak which kami tak taste lagi.. laaa bosan bosan.. tapi at least ader gak jantan baju putih tu yuhuuuu best best.... Kami pun about-turn lagi nak cat walk depan dia... kami pun jalan slow sikit mana taknya nak pancing.. tapi celaka sungguh budak cina baju hitam ader sembang lagii.... waaaaaaaaaaa waaaaaaaaaaaaa bengang kami weiiiiiii bengang.. so jalan lepasi dia.. kami cuma dgn mata sayu memerhati dia... budak cina baju hitam tu of course laa tak pandang langsung... Dah lepas tu kami pun decide laa nak gi kat jambatan satu lagi.. sebab takkan nak cat walk 10 kali depan dia.. nanti nampak desperado laa pulak kami... Kami kan jantan -jantan EGO !!!!! Weiii bengang weii benganggggg... Kami pun sajer duduk mencangkung kat belakang dia.. bayang2 kami kira nampak laa gak.. so dia mungkin perasan kami.. Memang sajer pun nak kasi dia tau kami nih tunggu dia... Tetiba abg tu paling kat belakang... tgk kami.. aku dgn AA yes yes yes ader respond..................

Kami pun pergi jauh sikit tunggu dia kat jambatan.. kami lepak kat jambatan... Nak tgk dia respond tak tgk kami tak... tak lama abg tu pusing lagi.. Kami berdua yes yes yes.. sah sah ader respond.. Great beb.. tak lama kami pun sembang2 strategi lain ... tup tup tgk abg baju putih tu bangun.. budak cina baju hitam still duduk kat Kerusi.. aku cakap dgn AA weeiii dia nak datang laa... Yeaaaaa best nih.. lepas tu tgk si budak cina tu mula bangun nak jalan juga ikut belakang dia... Alamak abg baju putih semakin dekat dgn kami.. aku dgn AA memang duduk setentangan atas jambatan. So org boleh laa lalu depan kami.. abg baju putih semakin hampir.. hati aku dup dap dup dap.. errr perlu ker aku nih gemuruh nih.. ting tong betul aku... Abg tu tgk kami.. aku dgn AA tak tegur dia.. Abg tu jalan terusss.. Ohhh God what have I done.. alamak bodoh supernove melantun-lantun nih.. hishh.. then budak cina baju hitam jalan kat situ gak.. lepas tu abg baju hitam tu stop kat tgh jambatan.. Aaahhhh ader harapan lagi.. kami biarkan budak cina tu pergi lepas daripada abg tu.... Aku dgn AA pun jalan nak ke abg tu.... Kami jalan lepasi dia.. entah laa naper darah gemuruh yg tak pernah2 aku rasa nih empower me sgt2.. entah laa mungkin sebab aku taste kat jantan nih kot..... Abg tu tgk kami lepasi dia... Lepas tu aku berhenti.. AA pun berhenti lepas tu.. aku cakap now or never laa kami pun gi kat Abg tu?

Dialog:

Aku: Abg sorang jer ker? Tunggu sape-sape ker?
Abg: Tak sorang jer? Korang nih dari mana?
Aku: Kami dari penang sajer datang?
Abg: Kamu dua nih student ker dah keje?
AA: Errr cuba abg teka? Kamu student ker keje??

bersambung.............

posted by asam | 9:18 AM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)