jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360ยบ, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Wednesday, October 22, 2003  

Jumpa Jantan

Smlm aku balik awal.. tup tup 5.45pm aku chow dari tpt keje aku tu.. Ha ha gumbira sebab boleh date dgn jantan yg aku chat dan tel aku.. he he gumbiranya :) Aku buat date kat Bukit Jambul .. since budak tu pun free dan bersedia nak jumpa aku kat bukit jambul.. so what the heck kan? Lepas jam 5.30pm tetiba jer ader hal .. boss aku tanya aku la.. like what the hell time nih laa jugak nak tanya tu tanya nih. hati aku dah berdebar-debar laaaa... shit I got to go OUT man.... nanti aku lambat....

Tup tup aku larikan diri.. nak gi bukit jambul.. dah laa lambat... weiii lambat laa aku.. dah laaa traffic jam.. Oh my God.... aku ader tel budak tu.. cakap lambat sikit.. Entah laa rasa macam menyesal jer aku tak keluar awal.. larikan diri.. so aku takde laa cam nih... Dup dap dup dap jantung aku.. entah laa pasal aper.. ye laa budak tu takde obligation and so am I.. aku tak nak kata aper laa... Tapi apsal hati aku nih berdebar-debar. Aku sampai park kereta haram dah laa kena bayar RM2 ringgit parking... Aku terus ke depan Bukit Jambul nak jumpa budak tu. Aku sampai takde org kat situ.. aku call dia.. Dia tak jawap...

Aku call lagi.. last-last dia jawap. Dia cakap dia ader kat atas Kompleks BJ.. tingkat berapa aku tak tau laa... Aku ok takpe la jam dah pukul 6.20pm.. shit aku lambat.. Aku nak jumpa dia pukul 6pm haram dah 20 minutes late.. About 5 minutes Aku call lagi.. Budak nih cakap dia ader atas lagi.. but kali nih dia macam2 marah2 aku.. aku like eerrr ooopss sorry I was late and apahal marah nih?? Like perlu ker marah aku nih?? Budak nih siap celoteh dia dah 1 jam tunggu aku aku tunggu 10 minit pun tak boleh.. aku macam sentap jer.. aper lak. I was just asking where he was... Tapi takpe laa salah aku.. nak buat cam ner kan... So I waited....

Last-last aku nampak budak nih.. alamak he was staring at me.. Aku tgk muka dalam face-pic lain jugak daripada muka budak nih.. Dia pakai rantai and he was smoking prefusely.... Aku macam pandang dia pelik... Dia pun tak tegur aku.. aku pun tak cam muka dia.. dalam gambar ader misai nih.. macam takde misai jer.. Lagipun budak nih takde pic aku so.. dia tak tau nak identify aku cam ner.... Lepas tu dia belek HP dia.. aku like oh my gosh nak call aku laaa tu.. sah sah aku nak larikan diri nih.. dia gi belakang kejap then aku tgk dia STARE kat aku jerrr....

Aku like alamak TAK TASTE sundelsss.. ohh tidak cam ner nak lari nih... tapi kalau dia tegur kena laa keluar dgn dia gi minum whatsoever kan? Alamak nak call aku kerr.. cam ner nih sah sah aku kantoi.. ahh tidak.. takkan aku tetiba aku beredar.. nampak sgt laa aku nih nak larikan diri cam ner nih cam ner nih... Tiba-tiba pintu buka kawan aku Az keluar.. aku pun terkejut ... str8 away Az tanya aku.. "weii aper hg buat kat sini?" ... "Tunggu awek ker?" Kantoi aku.. Az tu member keje aku pompuan laa.. Nasib baik dia ader.. Aku tanya Az nak gi mana? Az cakap nak gi kedai kat leret dpn Bukit Jambul... aku dalam hati nasib baik jantan tu jauh sikit kalau tak kantoi aku.. Sah sah dia ingat aku tunggu Az.. Konon2 awek aku laa tu.. Kah kah kah.. so nak cam ner.. Aku pun blah laa bukan salah aku kan? Aku tunggu dia yg tak tegur aku?? So fu*k off laa :) alamak kejamnya aku nih :)


Lepas shopping tu aku dinner dgn Az kat makan2 SG2 tu.. aku makan tomyam keoy teow dia pulak makan sandwich aper ntah.. Lepas tu blah balik la... Aku singgah kat Southern Bank nak buat keluar duit then aku nak masukkan kat Maybank. Sampai kat rumah Yus ader.. aku buat biasa jer laa donno... Aku cakap dgn mak aku.. nak tanya bila nak gi KL... Aku nak drive ker Ipoh rumah akak aku then naik bas gi KL laa.. senang sikit.. aku tak nak drive ker KL takde duit beb.. tol cum minyak lagi. Mana ader sen dah.. asyik spedo kat jantan habis duit aku.... Masa aku tukar baju nak mandi. Yus ader tegur aku... "Nak minta tolong sikit" .. Aku cakap aper? Tolong buat surat resign... Aku whatever laa.. aku cakap ha jer laa.. malas aku nak kata aper.. Nak resign pun suruh aku buat.. bertuah kan.. aku rasa memang salah aku sebab aku yg pamper dia dulu skrg terima lah padahnya hahahahah... padan muka aku...

Lepas aku mandi.. aku buka email aku cari email lama aku.. member aku ader hantar surat resign dulu... Sambil tu baca email aku.. balas2 aper2 patut.. Lepas Yus mandi.. ajak aku makan.. aku cakap makan dulu.. ahh malas aku nak layan.. aku dah mula benci dia.. eh eh macam adik2 pulak perangai aku nih :) ... Anyhow lepas dia makan.. aku suruh dia edit surat to suit him.. Dia pun buat laa.. aku gi tgk tv jap... Lepas tu aku tgk laa ok tak ok after dia edit.. Masa aku edit tu.. Yus bersuara kat aku.. dia dapat keje kat Byn Lepas.. aku like terkejut gak.. Hari tu yg dia interview berhasil .. well alhamdulillah good for him then. Well I did ask him.. so where would he be stayin' when he work at byn lepas then.. aku bukan nak halau dia pun... just happy dia nak leave rumah aku.......


Aku buka jobstreet dan of course aku juga kan ya apply utk dia.. tapi takkan kita nak kompang.. well leave it as it is.. for me he is just a selfish bastard.. (my point of view) KACANG LUPAKAN KULIT senang jer.. Aku pun tak nak aper2 daripada dia dah.. semua tak perlu bagi aku.. Yus buat statment kemudian pasal aper2 nanti dia bayar laa.. Aku tanya jugak pasal RM5K selepas member aku beri semangat kat aku.. suruh tanya.. aku pun tanya dia.. Dia cakap 2 minggu lagi dapat la jawapan nanti.. aku pun ok jer laa malas aku nak layan..


Aku then buat2 tanya pasal duit tel tak bayar lagi... Muka Yus lagi laa tertekan.. aku bukan nak pressure dia tapi nak buat cam ner kan? Harus aku tanya ingat aper aku nih bodoh.. ko tel betina mana.. ko harap aku bayar ko pikir aku nih banker ker.. Aku just tanya lantak laa.. Aku memang saja nak tgk respond dia.. Yus kan jantan str8 very the Ego so bayar laa tel bil yg ko pakai byk2 tu.. Entah laaaa janji aku dah buat statement mautzzz dan aku dan tuntut semua hutang setakat nih... and did all that without having SEXXXXXX boleyy??

posted by asam | 11:53 AM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)