jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360º, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Sunday, October 26, 2003  

Kami drive gi Bbar laa aper lagi.. mana lagi destinasi nak gi… Sampai park kereta.. lepas tu masuk Bbar… Fuyoooo ramai giler siot kali nih.. jantan pondan.. gibek lesbian sampai aku tak larat nak layan… jalan sampai hujung pun still ader org lagi… Kami menari buat lawak2 memang best pagi tu kat Bbar.. ramai sgt org. ramai adik2 fuyooo best.. aku terjumpa gak ex-lover aku.. sempat cium (kat pipi) laa korang nuh ntah aper2 laa.. best cute laa ex-lover aku tu… nak buat cam ner… dia cari jantan lain.. dia kat kl gua di Penang susah laa distance relationship nih.. tapi he is still cute…. Ader gak ramai bloggers aku jumpa kat Bbar.. ader gak blogger2 famous aku tgk… kat Bbar… tapi tak sempat aku nak tegur2 sibuk aku pun tgh sibuk mengedik beb…

Tup tup show dah start. Dah laa lagu Wassini ader lagi budak berjoget cam tak ingat dunia.. lagi mencabar minda tu SHOW tu.. ader lagi Wassini.. ala2 tema macam Arabian Nights gituhh… aku pun dah naik cuak.. Silap2 hari bulan kena panah petir kang dalam Bbar weii… Ye laa Wassini (Nasihatku) tapi diaorg tgh menari separuh bogel buat show…. Masa lirik Lihat dirimu dalam kesamaran cuba berlari .. Pondan yg buat show buat aksi berlari…. Haram laa wei.. aku tak tau sama ader nak gelak ker nak enjoy atau budak nih nak buat lawak bodoh atau memperbodohkan lagu nasyid nih.. aku just lantak laa whatever laa diaorg nak buatkan… malaslaa aku nak pikir utk diaorg nih.. Just aku memang against diaorg mainkan lagu nasyid kat Bbar tu jer…

Lagu Waheeda - Wassini :

Waheda


Arina maza tara
Hakaza wakaza
Mafi ayadeena

Kemana saja, wassini
Tak kira masa, wassini
Apa pun jua, wassini
Segalanya, wassini

Tak kira siapa, wassini
Tiada sepertinya, wassini
Apa padanya, wassomo
Segalanya, wassini

Intizar ya leil...
Imtihan ya lein....
Intizar ya leil...
Imtihan ya leil...

Lihat dirimu dalam kesamaran cuba berlari
tanpa ada pengertian...tanpa ada pengertian



Lepas gi Bbar tu… kami decided nak gi makan kat Malibu kat Bukit Bintang area Blue Boys Club.. Sampai2 situ ramai gak jantan pondan gibek lesbians dah aper2 jer laa.. best gak kat situ rilek2 jumpa gak org2 yg ketwatzz… tup tup ternampak MONEY BOY.. cute gak.. tapi hanjengnya ader la mak ayam money boy tu….. AZAB NERAKA JAHANAM mak ayam money boy tu.. ooopsss terlaser pulak bukan aper sebab.. tak tahan tgk gelagat serta rupanya macam babi tu… meluat sungguh kami semua kat situ.. lepas makan kami pun bercadang nak ker Jurassic park…….

Masa sampai kat Jurassic Park tu.. dah about pukul 6am.. haram mana ader org dah .. Tapi since utk sake aku.. budak2 nih round gak utk aku.. Manalaa tau kan ader 'rezeki'.. ye laa aku yg desperado sekrg kan nak MONEY BOY sgt2 kan? Masa nak pusing masuk underpass kat lorong bawah tu... ader sorang jantan tu.. Hmmm masa kami nak masuk lorong tu.. Dia wave kat kami.. Kami just terus jer kat bawah... Kami stay kat bawah.. Flash dia suruh dia turun ke bawah.. Ader gak jantan2 lain yg tak taste naik motor.. like we cared... So since dia ader kat atas so kami drive gi atas kat sebelah jalan... Kami stop kereta... budak datang ker sebelah driver seat.. aku duduk kat belakang driver.. Budak tu introduce nama dia Mie..... Kami dah macam err dah like 6am so very tired dan nak balik.. so sembang kejap.. budak nih nak kata taste sgt tu takde laa boleh laaa... tapi ayat drp Mie ... "TAK KESIAN KAT SAYA KER???".... So kami pun tanya nak main 3 org boleh tak??? Chewwaah... dia kata ok jer.. dia pun pernah main 3 org.. che wah 3 some lagi....

Kami macam nak blah dah.. Mie tu pujuk gak.. tapi yang bestnya aku laa yg tergedik2 meronta2 jiwa nak get laid... So the very DESPERADO ONE!!!!... Last-last ajak dia masuk kereta... Mie tu nak sentuh aku.... err aku tepis jer... Rilek laa dalam kereta pun dah nak buat macam2 rilek laa.. takkan lari gunung dikejar... Aku tanya dia jawap laa perihal diri dia.. Z dgn X tanya dia lagi pasal family dia... Bapa si Mie nih askar tapi cuma dia nih malas nak masuk askar dia tgh training nak masuk askar something like that.. Tup tup Mie keluarkan citer pasal ZAIBO... Laaa tak habis2 pasal citer Zaibo, zaibo, zaibo, zaibo... macam takde org lain lagi kerr nak sinonimkan Pondan pelakon tu dgn dunia PLU... So aku tanya dia aper kena mengena dia dgn Zaibo... Dia cakap Zaibo tu abg angkat dia.. Dalam hati aku "errr bukan akak angkat ker??".... So aku pun tanya laa.. "Pernah main kan?".... Mie jawap "Pernah laaa tapi skrg tak lagi dah.. dia macam abg angkat"... Kalau gi rumah abg Zaibo tu mie akan kemas2 rumah dia lebih kurang cam tu... Aku whatever laa suka hati ko laaa nak buat aper2 dgn si Zaibo tu....

Sampai rumah Z.... kami tukar kereta.. X drive aku jadi co-pilot.. budak tu duduk kat belakang.. drive balik.. penat gak.. sampai rumah... X suruh si Mie mandi dulu... Aku pun bincang dgn X aper aktiviti nak buat... Si Mie nih buat lawak2 nak mandi sekali ker.. I was like errr tak perlu kot.. Dia dah naked aku tgk konek dia.. err boleh laa.. takde laa MERIAH sgt.... Tak penat kalau aku nak lolo... Lepas tu aku gi mandi pulak.. X dah basuh muka semua nak tidur... Aku tidur beilik sebelah.. sporting gak si X nih... ye laa aku tak lama tak main beb... dapat gak aku merasa MONEY BOY nih.. akhirnya.. aku tak pernah rasa budak duit nih... Masuk bilik kuatkan speed kipas tu... Mie dah naked dah.. aku still bertuala... aku duduk atas katil.. So aku cakap kat dia kalau aku nak fuck dia boleh tak? Aku tanya dia ader kondom tak? Mie jawap .. boleh nak fuck dia.. tapi dia takde kondom.. alasan takde duit!!!!!

Mie tu hairan sebab tak pernah jumpa org cam aku... Ye laa org lain gelojoh... aku tak gelojoh aper.. setengah org main jer terus.. aku rilek2 dulu.. sembang-sembang dulu.. Kan aku nih FETISH suka sembang while having sex.. So aku tanya dia pernah tak org tipu duit dia.. pasal bayaran yg dia selalu dapat.. Dia pun very outspoken tu citer laa... fullamak that turned me on baby!!! .. well nak buat cam ner.. sembang dan seks sinonim buat aku.. Aku mula leraikan tuala aku.. dia mula nak pegang2 konek aku.. dah mula stim weii.... aku pun mula nak baring laa... Aku nak dia start dulu..........

Mie mula2 cium pipi gua... wah wah romantik.. tapi dia tak laaa romen leher aku.. aper2.. dia pelan turun kat nipple aku.. dia mula kucup serta jilat nipple aku.. wah best laa... Dia peluk aku... masa dia tgh buat tu.. aku pelan2 nak masukkan jari kat dubur dia.. aku nak tgk lubang dia lobos ker aper? Kan ader statment daripada dia.. "Kalau main sure ingat kat dia lepas nih sebab belum try belum tau!!!!" Fuiyoooo statment mencabar minda budak sekor nih... WE SHALL SEE THEN!!!... Aku masukkan jari kat dubur perlahan2 nak tgk hmmm boleh masuk senang gak.. alaaa dah pernah kena fuck nih... So nak buat cam ner kan.. Aku still berbaring dgn jari aku masuk kat dubur dia.. aku keluarkan jari.. Mie terus jilat nipple aku satu lagi.. konek aku dah stim giler dah.. haram budak nih .. tak careful konek aku ader gak kena lagi dgn peha dia.. sakit konek abg oiiii.. Dia dah mula turun kat tepi perut aku... jilat2 perut... wah geli serta stim......

Jilat punya kena jilat... dia mula ke arah pedang ku.. pedang ku telah ku hunus.. wah siap boleh masuk ke lubang nikmat.. kalau mahu... dia pegang.. nak jilat tapi.. dia letak air liur dia dulu lap air mazi??? Aku macam hairan.. aku tanya kenapa? Mie cakap dia tak berapa suka air mazi.... errr hairan gua.. tak suka air mazi tapi nak isap konek aper BARANG budak ni... whateverlaa ko nak buat janji ko isap konek gua laaaaaaa..... Dia dah mula start masukkan molot dia kat konek aku.. wahhhh abg tak ingat dunia dah... lama siot aku tak dilolo... I think errrrrr more than 8 months... yesss yessss suka siot best siot... aku pegang kepala dia yg botak army cut tu... aku tujah-tujah konek aku kat molot dia.. yess nice boy.. macam slave dgn master laa pulak.. aku biarkan dia.. Mie cabut molot dia then jilat telur aku pulak... geli-geli tapi bertambah syahwat aku naik memusat-musat...... Dia gigit-gigit manja telur aku.. ooohhh tidak abg dah lupa diri...

Mie dah mula jilat celah kangkang aku.... oh my gosh.. aku dah start mengeliat dah nih.. nikmat weiiii... Aku dah worry dah dia nak start ke lumbang keramat aku.. weii.. mana tau budak tetiba jer buat gile nak fuck aku.. tak ke naya? Dia basahkan lubang jubur aku tu dgn air liur dia... Lepas tu dia lap then jilat dubur aku... ooohhh yess yess... superb laa lama aku tak kena jilat.. last aku kena jilat dgn Shidi.. imagine how long was that.... dah laa si Shidi masuk penjara dekat 1 tahun dah.. that was how long sikit aku kena rimming nih.. ohhhh gosh... sedap laa weii... dia jilat lagi dan lagi..... Dia tanya nak ke kena FUCK ... aku tersenyum tapi entah nampak ker tidak sebab gelap la bilik.. Aku tukar posisi lak... sajer nak puas kan dia.. sebab aku rasa I could do better.. gua lagi pandai romen.. Aku nak dia merintih bila kena penangan dari aku... Aku on TOP pulak... dia baring.. aku suruh dia relak pulak.. aku mula cumbu bahagian leher dia.. ahhh merintih pun.. tu baru sikit... beb.. aku suruh betulkan posisi sikit.. sebab dia tu terlentang bawah sgt.. aku kasi dia tidur betul2 atas bantal.. and relax...

Aku teruskan mencumbui leher telinganya.. aku buat pelan-pelan dgn bibir aku yg kering.. kalau bibir kita kering ia akan menjadi kesat so impact maksima (tips utk adik2) cheee wah boleh.. aku nak kasi tips seks.. NyahAyue kasi tips makanan.. aku nak kasi tips seks dgn effektif... Aku tgh dia pelan2 merintih... aku turun lagi badan dia.. isap nipple dia.. hah cam nih laa org isap serta jilat nipple.. tgk tu.. sah sah meroyan giler.. Mie terus mendengus kesedapan kenikmatan sebab aku jilat dia sampai aku boleh dengar nafas putus2 macam dengusan kuda... Dalam hati haaa tu laaa tadi cakap besar kata kalau main sure tak lupa aper laa.. nih tgk nih AG main.. sekali kena jilatt.. baru tau langit tinggi rendah.... Mie terus peluk aku.. alamak sentap aku.. sebab belakang aku sensitif sikit.. pelan jer dia lurut aku.... satu badan aku tersentap elektrik shock lerr lebih kurang... Aku terus isap puting... lagi satu lagi.. hmmm nipple dia pun dan naik serta stim.. okk suka laa weii.. dia stim tgh merintih-rintih lagi.. cayalah.. aku pun mulaa laa turun dari lurah yg tak berbukit tu sampai ke pusatnya.. Aku masukkan lidah aku ker pusatnya. geli-geli lagi.. nih aku mainkan peranan lebih mencabar...

Habis tu aku terus guna bibir aku yg kesat dari lengan dia sampai ker hujung jari.. macam kena electric shock jer.. Aku cium kucup memang stigma siot... Aku turun aku mula nak isap konek dia.. lepas tu aku buat blow job superb punya laaa... aku buat macam kepala konek tu kena tekan2 dalam molot... aku rasa kalau saper pandai buat blowjob sure pandai buat punya... Aku jilat kat celah paha dia... hmmmm meronta-ronta serta mengeliat kesedapan.. waaaa dah dapat sensitif spot dah.. mudah jer.. aku buat belah kiri dia dulu... aku jilat dia laju2 hmmmm aku tgh dia mengerang serta mengeluh kesedapan.. hmmmm baru tau saper gua.. Aku jilat laju2 gak belah kanan.. memang budak nih respond baik.. Lepas tu aku mula jilat telor dia.. gigit2 lagi.. gigit2 manja lagi.. memang dia suka .. Errr aku rasa aku lebih expert jadi boy on TOP dari si MONEY BOY nih.. next aku mula turun ke lubang nikmatnya... Mie dah bersedia siap angkat kaki seperti menanti sesuatu yg indah terjadi pada lubang nikmatnya...

Aku lap bersih2 dulu.. aku buat rimming pelan2 kat area lubang nikmat Mie... Mie merintih2 sedap tak ingat dunia... Seperti yg dijangka LOST WORLD kalau kena tang lubang jubor tu.. sedap beb.. aku rimming pelan2... aku lap dubor dia lagi.. aku nak bibir aku kesat dgn lubang dia.. baru best.. memang boleh rasa bibir aku dgn lubang dia... Rimming pelan2 lagi... Lepas tu aku mula masukkan lidah.. aku tujah-tujah lidah aku kat lubang dia... Kali nih dalam cahaya samar2 aku dapat Mie tutup mata dia.. sebab menikmati sajian aku.. Aku jilat2 masukkan lidah.. lama gak aku rasa lebih 2 minit kot.. memang tak putus.. Aku sememangnya dapat melihat keseronokan dunia yg dia alami.. Dia merintih-rintih acap-kali aku masukkan lidah aku kat lubang keramatnya... memang best. puas hati aku... Tgk jantan nih kena rimming dgn aku nih.. aku lap lagi aku rimming lagi.. lepas tu aku jilat lubang dia lagi... ish ish Mie Mie.......

Jilat punya jilat .. rimming punya rimming penat molot aku nak buat semua nih.. utk puaskan nafsi si MONEY BOY nih.. Lepas tu aku tukar posisi lak.. aku nak dia sedapkan aku.. aku baring aku kasikan tugas kat dia.. Aku baring lepas tu mie tanya kat aku.. nak buat cam aper yg aku buat kat dia.. aku tak nak cakap aper2 laaa.. Heloooo OBVIOUSLY laaa kan.. baru nikmat kan... Mie start jilat neck aku... hmmm baru laa best sikit adegan2 romen-meromen nih.. Lepas tu dia suck nipple aku.. hmmmm still need improvement hahaha.. tapi takpe he was really trying his best.. jilat aku sampai ke celah2 kangkang.. yes baby u got it.. horny sungguh.. Lepas tu mie start isap konek aku... yes yes gosh so nikmat beb.. Dia jilat2 telur aku.. lama gak dia isap konek aku.. entah laa aku pun tahan tak nak pancut... Aku tengok macam lenguh gak dia isap danlolo konek aku tu.........

Aku stopkan dia.. aku tanya dia pandai tak urut.. sebab aku dah lenguh badan.. Mie cakap tak pandai sgt tapi kalau urut2 biasa tu boleh laa... Aku nak laa urut2 biasa.. badan aku dah lenguh dah.. Dia cakap sekejap lagi laa.. kasi keluar laaa... Aku cakap mana cukup keluar sekali.. Dia cakap ye laa keluar sekali jer laa.. Aku cakap kalu aku tak puas aku nak keluar 2 -3 round cam ner?? Dia cakap biasanya keluar sekali jer.. OOookk.. So kalau aku nak fuck dia cam ner... dan aku nak dia telan air mani aku cam ner pulak???? Dia cakap salah satu laa.. nak fuck dia dan pancut dalam lubang dia atau dia isap telan air mani aku... Kejap aku lay my cards on the table.. mana satu aku nak?? Nak fuck dia lepas tu pancut dalam lubang keramat dia atau.. dia lolo aku lepas tu telan air mani aku??? Yg mana satu????

Last-last pikir punya pikir dgn aku takde kondom semua.. aku cakap suruh isap sampai pancut dia telan air mani aku.. Aku pun tgk dia mula isap konek aku lagi.. aku dah stim lagi.. penat gak aku tgk dia isap jilat2 konek aku.. wahh best laaa sedap lama gila aku tak kena isap nih... Aku rasa lama lagi nak keluar nih.. aku tanya dia penat tak.. Dia kata Penat tak penat kena cakap tak penat laa.. sebab nak cari duit... alamak sentap lak aku.. Baru aku paham bertapa murahnya manusia nih.. So Cheap.. Well u can do anything dgn duit.. ko nak seks ko nak fuck org... ko nak aper ko nak org telan air mani ko .. nak org rimming ko semua boleh.. dgn harga murah jer.... Aku cakap ok ok.. takpe aku kasi keluar cepat sikit.. so aku kejang kan kasi aku.. aku dah start tujah2 konek aku kat molot dia.. aku pegang kepala dia yg botak tu.. ke konek aku.. nak samakan rentak permainan.. About 1 minit cam tu.. aku dah high dah.. aku cakap ready aku nak pancut dah nih.. Yesss arghhh so nice... aku nak pancut aku nak pancut... Dia isap lagi.. tup tup aku pancut.. aku rasa macam byk sgt-sgt aku pancut..... arghhhh so nice.. laaa legaaaaa nyaaaaaa aku........

Lepas tu Mie gi kumur molot dia.. Lepas tu aku tanya cam ner.. Mie jawap byk sgt air mani.. Dia telan kena tahan sebab air mani aku melekit macam hingus yg bertali-tali tu... kelasss dia citer detail kat aku... Lagi satu komen yg aku rasa nak tergelak sakan.. Air mani aku rasa KELAT.. Nak tergelak aku budak sekor nih... Dia dah bersedia nak tidur dah.. siap peluk2 aku.. Aku cakap aik kata nak urut badan aku tadi??? OOOhhh terlupa mie cakap.. dia nak urut badan aku.. tapi aku tgk dia penat betul so aku kasi dia tidur laaa.... Mie peluk aku nak tidur.. tapi aku malas nak layan sgt penat.. so aku kasi dia tidur aku selimut dia.. aku keluar tgk tv kat luar.. dah pukul 9am dah pun... Aku tertidur kat ruang tamu aku bangun 9.30am.. Aku mandi wajib aku kejut si Mie tu.. suruh dia mandi aku kasi dia duit lepas tu dia keluar rumah... Aku kejut X lepas tu dia gi kat area pasar seni lunch lepas tu kami lepak kat Pudu.. sebelum aku amik bas jam 12.30pm.. Aku sampai kat Ipoh aku tidur jap.. lepas tu aku drive balik Penang aku tidur... esok dah nak PUASA!!!!!!

posted by asam | 8:45 PM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)