jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360ยบ, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Saturday, November 29, 2003  

Crusing kat PANTAI ROAD

Yea Saturday.. what a big day for me ....Sabtu pagi-pagi buta aku dah bangun sebab nak hantar abg aku nak angkat barang2 dia masuk dalam kereta... Lepas tu aku nak continue tidur kot? Aku malas nak keluar tgk tv jer... aku chat laa dgn saper ntah.. dapat laa sorang askar nih.. dia kasi gambar dia kat aku.. hmmmm putih nak kata hensem sgt tu taklaa cuma tak pecah rumah laa.. boleh laaa.. aku kan dah desperate so tak kisah laa... (BJ I'll share the photo with you :) hahaha) .. Nak kata romantik sgt tu takde laa.. tapi dia willing nak berkawan... utk aku ok kot.. aku rasa nak gi KL on Christmas kot... nak lepak2 kat kl.. lebih kurang cam tu.. Abg askar tu tak suka clubbing aiyooo bosannya.. aku aderlaa memerangkap dia tanya suka clubbing .. dia cakap tak suka.. Aku tanya dia lagi.. dia cakap CONFIRM TAK GI .... wajib semtap laa aku nak enjoy nih.. tapi ok kot.. perhaps kalau boleh spend quality time dgn dia ok gak kan.. tak semestinya gi clubbing nak enjoy.. kalau makan kat kedai mamak dgn org yg kita boleh sayang kira ok gak kan???

Aku posa sunat on Saturday.. ntah laa malas rasanya nak makan .. mana taknya melantak sampai tak ingat dunia masa RAYA fuhh.. takut aku.. nanti dipam pam terus susah beb.. any how aku pun rilek2 malas aku nak keluar.. aku pun chat2 baca email something like that.. very light activity.. Aku buka posa time tu hujan lebat sgt.. tapi sekejap je.. si H budak Teluk Bahang call aku.. ajak beraya rumah dia.. aiyoo perlu ker? Penat aku nak berjalan2 gi rumah org nih.. hish.. tapi setelah pujuk2 aku pun OK lahh.. walhal memang aku malas nak keluar.. Lepas maghrib semua aku gi rumah dia kat Teluk Bahang.. penat weii aku drive... Sampai rumah dia makan bihun sup.. kuih raya aku tak sentuh.. ntah laa malas nak makan benda2 bertepung2 nih.. lagi pun aku tgh kenyang baru jer buka posa... Aku ajak Shah KL tu keluar tapi budak nih tgh bertapak kat PESTA PULAU PINANG .. haiyooo awal2 dah gi Pesta.. so aku pun kena laa tunggu dia kat Pesta loo.. aku nak gi Seberang nak jumpa sorang chatter nih.. lama dah aku chat dgn dia.. muka pun aku dah tgk ok jer laaa.. Aku view web cam dia dulu so .. org dia baik very the abg2 one.. tapi....

Lepas tunggu punya tunggu cam driver kereta.. syah kl masuk kereta aku.. aku nak top up touch & Go aku kat stesen Petronas kat Byn Baru tu.. macam hanjeng jerr.. service takde laa aper laa kejadah.. cam sial jer.. dah laa kena queue.. nasib baik Syah yg queue.. kalau aku .. sure dah kena laser 1-2 das tembakan dah tu... Dah takde nak buat cam ner.. so aku pun terus jer drive ke arah jambatan nak gi Seberang.. aku ader telepon sorang mamak nih.. web cam gak.. nak berjumpa dia.. lama dah aku contact dia tapi tak pernah bertemu.. lagi pun aku dalam holiday mood. so boleh aku nak jumpa sesaper.. lepas nih sorry la kot.. aku a bit busy.. aku nak clearkan semua senarai jantan-jantan aku nak jumpa laaa... Sampai jer kat Seberang.. abg Shah tu ajak gi Pantai Road .. aku macam confuse jer where the hell tempat tu.. dia describe sampai laa aku jumpa... aku park jauh sikit dari taman tu.. aku suruh abg tu jumpa kami laa... dia mari kat kami.. kami bersalaman lepas tu dia ajak gi minum kat tepi taman tu.... eh eh kedai tepi jalan macam kedai Kak Ara kat Blue Bar jer... very the happening sial... eh eh crusing jer aku kat sini.. sah sah aku nak ajak BJ gi crusing kat Pantai Road kalau dia balik Penang nanti.. Syah KL macam biasa lepak2 dgn aku.. so sekurang2nya.. ok laa der member.. boleh kutuk2 boleh gossip sundell.. aku tak suka nak gi crusing sorang2.. nampak sgt DESPERADO.. walhal memang aku desperate pun!!!!!

Masa tgh minum2 very the banyak jantan pondan maknyah.. u name it.. OC OI semua ader.... very the pack punya tempat.. dah laa taman tu kecik sekangkang kera tapi org ramai ya amattzzzz .... fuh fuh... nak gak aku rasa nak jual BADIN kat taman nih.. untung2 boleh laaa dapat duit jual dia... jual kat sesaper yg nak laa senang habis citer... Firstly lepas minum... shah BM tu perkenalkan kat member2 dia yg SUPERNOVA PATAH RIUK nih.. aku errrr perluker.. tapi takkan aku nak KETWATZZZ mula2 masuk tempat org.. aku really don't mind berkenalan tapi jangan laa pulak menggediksss depan aku dah laa... Ader laa member 2 dia yg Lembuts tu ala2 nak tackle aku dgn Syah KL .. aiyooo wajibs sentap laa nak gediks dgn gayboy.. aiyooo sentap segala alam laa.. sah sah gempa bumi kang.. ader ramai india cina kat situ.. wah kalau jalan catwalk memang kalah Miss Earth dan Miss WORLD lawak gak terhibur ader.. Kami jalan lagi.. semua mata memandang.. ye laa macam perasaan aku bila 1st time aku masuk Blue Boy dulu.. rasa tempat cam alien cam tu.. semua mata tgk kita.. biasa laa STOCK baru beb.... kami lepak kat area2 Lelaki Lembuts nih.. hmmm so very the pecah dunia.. ye laaa semua pun patah riuk nih.. mana boleh cari makan.. gayboy haram sekor pun takda... si Shah BM nih tgh sembang dgn kawan2 dia yg lembuts tu.. so very the mesra.. aku lepak sebelah dia.. Syah KL ader sebelah aku.. aiyooo India sebelah Syah KL tu tgh nak tackle dia kot.. harus kami nih KETWATSSS sundels..

Lama gak lepak kat situ.. aku ajak geng gi jalan2 laa... Syah KL dgn aku dah mati kutu dah... takde gayboy ker jantan nak tackle... aiyoooo Mat Rempit Punya laa byk kat situ.. very the sesuatuh sgt lepak kat taman tu.. Aku boleh rekomen kat NyahAyue kot sebab kat taman nih ramai INDIA .. si Nyah nih kan taste gorilla in the Mist somewhat like that.. entah laaa taste masing2.. so kami berjalan depan sikit nak round2 sikit.. tup tup terserempak dgn geng2 mat rempit.. aku buat biasa jer laa.. tapi paling aku sentap budak jalan belakang sekali.. aku pun kalau aku tak taste ker tak peduli tak perlu laa aku tunjuk ketwatzz dgn sesaper kecuali dia cuba tackle aku laa.. aku buat donno jerr.. Nih tidak budak nih nak tunjuk sombong dgn kami.. Aku biasa laa mulut celupar sikit keluar statment, "Laaaa dah laa PENDEK tak sedar diri lak tu, nak KETWATZZZ dgn aku".... hmmm budak kecik tu pusing pandang kami.. biasa la baru ko tau.. dia ingat dia cantek ker nak tunjuk sombong dgn aku.. ala mampus laa sekali sekala kena laser tu kira alright laah.. Kat depan sikit tu area Pondan so kami tak pursue laa.. malas nak masuk territory diaorg.. so kami patah balik lepak kat tengah2 so very the neutral zone... wah wah meriah beb.. jantan ader pondan ader mat rempit ader gayboy ader.. best kat tengah2 tu.. kami pun kacau jer kalau taste wah wah.. IT IS ALL COMING BACK TO ME..

Masa tgh lepak tu ader laa sorang abg tu umor hmm 35++ thn kot.. pakai jaket.. looks nice nama dia Rahim .. kami pun ajak dia sembang2 masa tu sajer jer laaa aku menggatal pegang2 jari dia.. Abg pakai jaket ala2 motor gituh so aku ader amik no tel dia... sembang2 lagi.. aku dgn mereka tgk lepak kat kerusi batu tu.. tetiba abg Rahim tu peluk aku dari belakang masa aku tgh duduk kat kerusi.. aiyooo wajibs laa semua pandang kami sebab kami bising sikit.. Eh eh nak main peluk2 pulak.. hish habis jatuh saham aku kat situ si Abg Rahim nih peluk aku.. chishhhhhh... ye laaa nampak aku nih Cheap laa pulak.. takpa2 nanti ramai yg nak kat kami nanti hahahhahah.. gile laa aku nih.. dah sembang2 diaorg isap rokok.. dah nak terkucil laa pulak.. Semua org pun nak terkucil so kami tinggalkan si Abg Rahim kat kerusi bata tu kami gi laa kencing.. Si celalka Shah BM tu terus jalan sampai ker semak mana haram tak nampak dah.. tinggal aku dgn Syah KL.. aku pun rilek dulu kat belakang Syah kasi dia kencing dulu laa.. takpe aku stay rilek2 kat belakang dia... tapi aku tgk macam ader India sorang nih dah mendekati kami..like hellooo can't u see people are doing business here... Aku dah tak jadi nak kencing ntah laa tak selesa aku rasa... Si Shah BM tu tah dari mana datang tetiba jer muncul.. gelak2 kat aku sebab aku tak selesa nak kencing... ahhh malas laaa aku pun ajak diaorg gi tpt tadi.. sampai2 kat situ si Abg Rahim takde hanya tinggal kerusi batu tu.. takde org lak tu.. sah sah dah jadi port kami nih... lepak2 kacau 2-3 jantan.. kami pun decided nak ubah port...

Masa lepak kat bulatan tu.. si Shah BM tu cakap ader polis lepak kat situ gak.. aku tgk tak taste pun malas nak layan lah.. aku tanya kat Shah apehal dia masuk kat sini.. sespesis gak ker? Dia cakap tak tau laa tapi ader laa dia kat taman nih selalu.. hmm pelik gak.. ahh kalau taste nak gak aku kacau.. nih macam tak payah laaa.. alamak jual mahal lak aku nih..

posted by asam | 9:38 PM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)