jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360ยบ, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Tuesday, December 02, 2003  

Semlm aku balik rumah awall ye laa mana taknya... penat aku nak lepak2 kat ofis lama2.. aku sampai rumah selepas berhempas pulas kat traffic jam tu!! Kekadang aku tak paham gak jantan2 nih.. very the denial sgt.. Ader budak sorang nih msg aku.. kat mIRC... aku tgh baca email laa nak clear dan balas email mana2 patut.. aku pun layan laa sikit2.. tapi budak nih cakap dia suka kawan jer.. tak suka sex??? Aku macam whatever laa adik2 dalam denial nih.. malas aku nak pecah kepala.. Eddy call aku.. dia ajak beraya kat rumah dia kat Air Itam.. hmm malas benar aku dgn budak nih. kalau dah awek perlu ker nak kawan dgn aku.. chish confuse aku nih... Hari tu aku jumpa makan dgn dia kat Astaka Pantai Seagate .. harus aku kekwatzz dgn dia.. perlu ker aku peluk cium dia kan?? So dia nak jumpa aku pun sebab nak kasi resume dia kat aku.. laa aku keje HR ker?? tu laaa nak minta tolong laaa aper laa.. aku cakap laa buat aper minta tolong aku.. baik minta tolong kat AWEK dia kan?? what fhe f*ck kan?? Ye laaa bersenang2 dgn AWEK bersusah2 dgn kita.. heloooo perlu ker aku carry extra bagage nih..

Berbalik dgn citer si Jalil budak chatter tu.. nak jumpa ok loooo.. Aku cakap aku amik dia kat komtar lepas tu hantar kat rumah dia kat Air Itam .. oo ok fine aku boleh gi rumah si Eddy sekali get the disket lepas tu jgn bug aku lagi.. fuuhhhh lega aku rasa nanti!!... Aku pun buka posa, mandi sembahyg aku pun keluar laa jumpa si budak tu.. 1st impression aiyooo the very the mamaq ker the very india nih.. kulit dia gelap jugak.. tapi takpe laaa.. so aku drive dia balik rumah.. dia pun terketaq-ketaq nak balik sebab takde org kat rumah dia.. dia nak jaga mak dia.. boleh cam tu.. ok laaa.. so kami berhenti sekejap then sembang2.. rupa2nya dia asal org kelatan.. tapi dia lahir kat Penang.. tapi dia sorang jer gelap dalam family dia.. very IRONIC kan gay = black sheep!!! Tapi statment2 adik2 nih memang aku tak tahan.. dia cakap dia bukan gay tapi dia suka berkawan... aiyoo motif nak masuk #gaymalaysia dan #sayangabang utk aper?? aku pun hairan bin ajaib.. suka kawan.. aku memang confuse sikit dgn mamat nih.. tapi takpe laa nak sembang ok aper.. bukan aku tak leh sembang.. lagi pun of course laa aku bukan ader niat aper2 jumpa chatter. kalau ok . ok jerr kalau tak ok ..... tak ok jerr simple.. str8 to the point kan??? Umor budak tu 21, dia siap kasi aku tgk gambar mak bapa dia.. Aku lupa aku kan spesis embrace nih... dan adik2 nih receive kan? Drp cara dia sembang aku tau dia nih lack of kasih sayang.. Biasa laa aku nih amik ala2 benda psychology nih siap amik NLP lagi ala2 boleh laa baca aper yg tersirat kat org...

Aku sempat gi rumah Eddy amik disket blah terus malas laa budak nih.. cam begong jerrr .. nanti soal byk saper budak sebelah aku nihh naya jer..So aku jus tgi rumah dia amik disket blah teruss.. Aku pun sembang punya sembang dgn si Jalil nih... tapi kan.. satu benda aku nak komen.. tapi aku tak laa nak blame si Jalil nih... sebab dia muda lagi kot!!!! Hmmm interesting topic Body Odour.... Laaa masa masuk kereta aku.. dari kereta aku yg harum tu tetiba jer jadi bau masam peluh.. entah laa aku nih nak kata jenis permbersih sgt tu takde laa.. cuma aku rasa kena laa jaga body odour laa jugak.. tu jer.. tak laa aku nak komen tapi gesture aku buat dia rasa uneasy gak.. tapi siap dia kata dia uneasy sebab baru balik drp keje part time dia... si Jalil nih student lagi kat Perak.. stay kat Penang... ayah dia polis baru jer meninggal bulan 5 lepas.. tapi entahlaa adik-adik nih.. siap kasi gambar mak bapak laa.. kasi aku IC dia laa aper motif pun aku tak tau.. cuma aku tak nak laaa kata aper2.. tapi memang aku pantang sikit body odour nih :) tu jer.. so nasihat aku kat adik-adik jantan-jantan jagalah kebersihan sikit... make sure nafas tak berbau whatsover.. major turn off ok!!! Tapi nak kata alasan baru balik keje.. aku pun balik keje gak tapi tak laa berbau sampai macam baru marathon 100 meter kan???

Daripada BERNAMA:

jewel

EASY MONEY...Mohd Azhan Mansor, 23 (left) selecting rings and ring stones from the costume jewellery supplier Mahmud Abdullah , 63 (right) to be sold at night markets in and around Langkawi. Azhan earned RM1,500 to RM2,000 per month by selling them at RM5 and RM15 a piece.

posted by asam | 9:37 AM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)