jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360ยบ, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Monday, December 08, 2003  

SEX ON FRIDAY NIGHT!!!!!

Masa aku nak balik on Friday... aku tel si budak Jalil tu... alaaa yg ngaku str8 tapi masuk #sayangabang #gaypenang #gaymalaysia tu... aku ajak dia keluar.. Aku pun tunggu punya tunggu kat Air Itam dia pun sampai kat kereta aku.. mak aku dah gi rumah abg aku so rumah aku memang kosong... therefore since dia dah mandi2 dah lawa tu.. aku jerr baru balik keje so aku nak laa balik rumah jap mandi lepas tu nak keluar makan dgn dia laaa.. dinner laa katakan... Sampai rumah aku... lepak2 laa pulak.. byk kali gak aku kena sound dgn dia sebab aku lengah2 nak mandi.. weii penat laa aku friday tu. tak cukup tidur laa aper laa... anyhow tgk movie aper ntah.. aku pun ader gak gedik2 dgn dia tapi dia macam tak mau jer.. alaa mentang2 laaa dia tu str8 tapi masuk channel gay.. So fine.. cuma dia ader citer pasal dia pernah buat petting dgn girlfriend dia jer... ulang dia pernah petting dgn girlfriend tapi tak pernah girlfriend dia petting si Jalil nih ... ooo ok... takpe...

Masa masuk rumah aku.. aku tak pernah citer education background aku serta aper aku keje whatnot.. aku rasa macam tak perlu citer itu semua.. very tak penting dan biasanya tu soalan2 adik2 nak cari ayahanda dan nak cari bf boleh spedo laa tu... yg MATURE ones will tend not to ask these stupid irrelevant questions.. Jalil nampak gambar aku amik scroll degree dgn master aku.. tapi dia sangka aku amik Diploma dgn Degree.. fine jer laaaa... Aku pun explain kat dia degree aku dgn master aku.. arghh itu semua tak penting.. Jalil tgh nak habiskan Diploma dia dalam IT so very the common grounds nampak.. Habis tu aku gi mandi laa lama aku lepak.. tup tup aku tgk dia tidur kat lantai living hall aku.. hmm kesian aku tgk dia.. dia penat buat keje pagi tadi.. well he looked cute gak kan.. tapi dalam kereta si Jalil nih tak nak ke rumah aku.. aku rasa dia takut aku NGAP dia kot.. aku kasi tau dia.. caya laa aku.. bukan aku nak makan dia pun.. che wah boleh statement cam tu... lepak punya lepak... aku dah siap dah.. cuma dia kata dia very the mengantuk.. aku mula dah naik gatal dah... gersang weiii lama tak main jantan nih.. nak nak jantan tak pernah main dgn laki nih.. so very the fresh from the farm and absolutely no experience......

Si Jalil tidur balik penat katanya.. aku pun dah start nak gatal tangan dah.. mana taknya.. tangan aku merayap2 gak aku selamba jer pegang sana pegang sini.. tapi mamat nih jenis terkejut tu laaa bosan laa weii.. aku belai dia.. selamba jer... tapi masalahnya dia nih.. jenis TIDUR MATI laaa aper aku buat kat dia pun dia tak sedar.. tapi kalau dia sedar dia amik tangan aku tolak tangan aku.. arrggghh lantak laa kan.. aku pun continue merayap tangan aku sampai laa tangan aku pegang konek dia.. laa semakin stim nampaknya... tapi memang laa takde laa niat aku nak makan dia.. sebab aku dah berhensem2 nak keluar makan nih.. takkan aku nak lolo ker romen2 dgn dia kan? Laaa aku kan baru jer mandi2 semua dah siap hensem nih nak keluar makan.. tapi aku sajer jer gurau2 dgn dia.. ntah laa aper aku bikin tapi memang celaru gak aper yg jadi tu.. Next aku kejut dia.. at 10pm dia bangun tapi dia cakap kasi dia 30minit lagi.. dia nak continue tidur..... aku ok jer.. ntah laa aper kena dgn aku..tetiba horny jer. aku aper lagi budak nih dah ader depan aku dah jenis tidur mati... Aku mula buka butang baru dia.. wahh senang gak org jenis tidur mati nih.. pas tu.. aku buka habis.. wahh best best boleh laa tahan badan dia nih.. geram aku tgk.. especially kat nipple Jalil nak jer aku gigit nipple dia...

Dah pukul 10.30pm aku kejut si Jalil nih lagi kali dia dia bangun.. dia macam mamai (mamun).. otak tak center lagi.. tapi dia sedar baju dia dah terbuka.. Dia tanya aku, aku ker yg buka baju dia.. aku cakap ye laa aku yg buka.. aku cakap suka hati aku laa aku nak buka baju ko.. balai polis kan dekat.. kalau nak report polis go ahead.. tapi nada aku seloroh jer.. dia cakap dia still nak tidur ... tapi kali nih aku dah tak sabar dah nih.. aku belai rambut dia... Jalil baru nak pejam mata dia.. sah sah dia dah sedap aku belai rambut dia.. Dia komen.. selalu belai rambut org tak? Aku cakap takde laa tgk keadaan laa.. tak semua org aku main.. che wah statement aku.. mencabar minda kan.. Dia masih tidur-tidur ayam aku dah mula main2 jari aku kat dada dia dah.. dah laa dada dia tu seksi ader bulu dada sikit.. wah wah seksi tergoda aku... Aku main2 kan jari aku sampai pusat dia.. Jalil cakap jgn buat cam tu.. nanti .... ceh terhenti dia berkata.. aku pun stop jap aku kembali nak belai dia.. aku rasa aku tercium belakang badan dia.. dia ntah laa sekejap nak sekejap tak nak.. habis tu.. tangan aku dah merayap pegang konek dia.. che wah berani mati sungguh gua....

Aku dah mula merayap2 meraba2 nipple dia.. wah best siot tapi dia macam geli2 so very the SEDAR kan.. badan ko sedang diguali gayboy bukan... aku pun belai dia lagi.. aku nak boleh tak? Aku ULANGI aku nak boleh tak?? Aku tunggu aku tak nak buat the move kalau dia tak kasi.. nanti org kata aku ROGOL dia susah kan.. tak baik nanti kata aku rogol anak orang laa pulak.. so whisper kat telinga dia BOLEH tak? Suprisingly Jalil cakap BUAT LAA APER NAK BUAT... setelah dapat GREEN light daripd Jalil baru aku proceed... Yes dalam hati aku TEWAS jugak budak nih.. hah ngaku str8 tak pernah main dgn jantan laa bukan gayboy laa aper laa main dgn pompuan jer.. kena kacau baru sikit dah TEWAS!!!!! aarghhh.. Aku mula-mula sekali aku jilat nipple dia... wah memang seronok... aku tgk Jalil mengeliat kesedapan.. tgk tu baru jer aku jilat.. aku mula gigit2 sambil isap puting dia.. tangan dia meronta-ronta nak peluk aku.. tapi aku tau laaa dia ego mana laa nak peluk aku kan.. ataupun nak rangkul kepala aku.. Dia kejangkan kaki dia.. sedap semakin sedap.. aku pun jilat dada dia sampai ke PUSAT.. aku pun buat butterfly kat lubang pusat dia.. macam dalam citer Ally McBeal tu.. wah wah merengek2 kesedapan.. .

Aku tanya dia lagi... kali nih aku minta permission nak buka seluar dia.. ye laaa aku tak nak nampak CHEAP beb.. so ntah laa dia angguk ket tak aku pun tak tau.. last-last aku sedah aku dah pegang konek dia tgh belek... konek dia... hmmmm menarik nak kata segam tu tak laa boleh laaa.. genggam tu boleh kaaa.. tapi yg UNIK nya konek dia bukan mencanak str8 tapi macam ala2 kekiri sikit.. konek mengiring boleh.. konek yg stim kalu ke kiri... so best kan setiap kali lolo ker aper macam2 jenis konek.. ader yg ader maniklaaa ader 2 lubang laaaa.. ader kiri laaa macam2 lagi.. so aku pun jilat2 konek dia... stop stop kejap aku slow slow jilat TAPI ader sesuatu berlaku.... Masa aku jilat2 konek dia tu.. dia MENGGIGIL beb ulang suara MENGGIGIL..... Memang budak nih sah sah TAK PERNAH main.. memang menggigil hahahaha berjaya aku makan dia.. aku budak pertama yg makan dia... seronok kalau jadi the 1st sebab dia takkan lupa kita.. sebab the 1st sex we had .. walaupun tak luak ker aper.. tapi sometimes we remember our 1st SEX don't we??? aku tak tau laa korang tapi I did.. the first KISS!!! bertapa electrifying 1st kiss tu... electric shock runniong through ur body.... si Jalil tu menggigil sedap ker takut aku tak tau.. lepas tu aku kolom konek dia... hmmmmm sedap kan.. tu aku leh kasi tau.. aku rasa dia ader mendengus sambil cakap sedap ker something like that sebab aku tak sedar aper yg dia cakap.. aku pun enjoy gak lama tak lolo konek org nih.. jilat2 sikit gigit2 sikit.. konek dia.. run my tongue on his opening.. wah sentap budak nih... aku suruh dia angkat kaki sebab aku nak rim dia.. hmmm boleh nak rimming budak str8 nih???

Aku angkat kaki dia.. aku dah mula nak jilat jubor dia.. aku ader jilat sikit.. tapi macam aku tak berapa interested jer.. ntah laa aku takde mood kot.. tapi ader aku jilat nak kasi dia rasa beb... hahahha dah aku tawan dia kan.. siap lubang jobur aku jilat beb.. arghh ngaku str8 konon... tapi aku tau dia memang skrg tgh confuse sebab main dgn jantan dan claim dia tu tak pernah main dgn jantan tu valid sebab dia menggigil.. dan benda nih aku rasa tak lahir dari berlakon.. u know when u see one.. kita pun lagi pandai berlakon beb... aku pun isap konek dia lagi.. jilat celah kelangkang dia... aiyoooo mengerang kesedapan nampak.. dia dah kurang mengigil dah... mana taknya dia dah sedap ... konek dia semakin tercanak kekiri.. susah gak aku nak lolo.. aku kulum kote dia sampai pangkal anak tekak aku.. alaa konek dia tak laa panjang gile about 6 inci jerr.. sap sap soi jerr no hal beb.. aku masukkan sampai bibir aku sampai ke bulu2 konek dia tu.. tapi aku nak kasi tip kat adik2 ker gayboy2 ker pondan2 ker awek2 .. kalau isap konek sampai pangkal tu... ko kena laa tahan nafas.. kalau tak silap2 hari bulan bulu konek masuk hidung .. very the TURN OFF kan???

Aku continue jilat dia naik ke pusat dia.. aku buat BUTTERFLY kat lubang pusat dia... mengeluh serta merintih beb.. wah best nih skill beb.. Jalil pun dah calm down tak mengigil dah... Aku isap puting dia lagi.. tapi kali nih aku ganazzz sikit... aku gigit2 nipple dia.. gigit2 manja tapi dia ader gak sound aku.. sakit... tapi sedap errr perlu ker statement2 cam tu... aku mula cium tepi lengan dia naik ker celah ketiak kemudian tangan sampai ker jari.. aku isap setiap jari... hah aku tgk muka dia seronok beb.. yes he liked it.. aku buat kat sebelah lagi.. aku isap puting then jilat badan, celah ketiak lengan then tangan sampai jari.. memang best.. respond pun dah baik.. Aku kembali isap konek dia.. kali nih aku isap dalam2 lagi jilat laju2 sikit.. dia dah a bit warm up so boleh laa aku cepatkan... perlakuan aku kat dia.. Jalil cakap kalau nak keluar tu dia lambat sikit.. oooo Ok jerr... I had worst ok.. lagi lambat pun ader ntah laa tak kisah.. dalam hati aku TRY me... aku suruh dia lancap laa malas aku nak lolo2 nih penat jer aku.. aku nak isap nipple dia.. wah dia lancap serta aku isap puting dia.. kombinasi menarik.. aku suka... amat suka.. sebab aku boleh tgk on one hand dia tgh stim kat konek sambil kejangkan kaki sebab best lancap.. on another hand pulak dia sedap kena isap puting... dah laa aku julurkan lidah aku,..buat keliling2 puting serta gigit manja.. mana tak LOST WORLD!!!!.........

Jalil continue lancap... aku pun work on his nipples dah seterusnya.. ader gak sesekali aku cium pipi dia.. arrghh romantiknya aku.. Aku pun kasi tau dia.. kalau dia hampir nak pancut kasi tau.. aku.... masa aku lolo dia pun ader kasi tau benda nih kat dia.. mana tau aku tak ready.. tup tup pancut tertelan air mani naya aku weiii.. tak sanggup aku nak telan air mani org.. Org telan air mani aku takpe its all right with me.. macam tempoh hari .. MONEY BOY telan air mani aku tu kira ok laaa.. next dia lancap tangan kiri laa tangan kanan laa.. aku kasi air liur kat konek dia supaya ader laa lubricant sikit.... dia lancap lagi.. aku isap nipple dia lagi.. memang best memang sedap.. Dia kasi tau aku nak keluar.. cepat-cepat aku lolo dia aku isap dua tiga kali.. isap lagi.. aku pun tunggu dengan suspen.. ehh lamanya haram aku isap lama gak.. Jalil kata belum lagi... ish ish koser jer budak nih.. nak kena lempang kot.. false alarm cam nih.. sentap aku. takpe dia cotinue lancap lagi.... Tapi tak berapa lama dia kata nak keluar.. aku pun isap punya isap .. lepas tu.. aku dah rasa konek dia ader sensation sikit.. dalam hati aku arghhhh nak keluar laa tu... aku isap lagi.. kali nih aku concentrate kat takuknya.. konek dia like flying dah... lepas tu yes keluar keluar keluar air mani dia.. semua terkumpul dalam molot aku... Aku terus isap masa dia keluar.. aku tau nikmat kat dia beb.. Aku pun main lidah aku kat lubang konek dia tu.. kat takuk.. masa baru jer ejaculate.. lubang konek dia tu sure NGILU tapi sedap.. kalau org yg ader experience mesti tau nih..... lepas tu aku isap kumpul dalam molot aku keluarkan mulut aku.. aku gi toilet buang.... aku kasi kat dia kotak tisu.. aku terus kumur lesterine... bila aku kembali kat living hall aku jumpa dia TAPI............


Dia dah bangun dah pakai seluar dia.. dgn bestnya dia kasi aku statement... tak caya kat aku.. sebab aku ader niat nak makan dia... heloooo DENIAL sundal nih.. dalam hati aku nih. aku molot zasttttt terus.. aku cakap laa.. kalau ko nak gi laaa Balai Polis report Polis... wah che wah hah kena ko mulut aku dah nak laser.. jantan berangan canteeekk nih.... Come on laa aku dah puaskan ko.. and its my fault.. penat jer aku nak bangkang dan aku dah naik fedup.. bangkang punya bangkang last-last ader gak tersembul.. daripada mulut dia.. kalau dia citer kat org dia malu sebab masa aku cakap nak romen dia tu.. dia jawap "BUAT LAA APER YG HG SUKA" nih aku rasa nak ulang2 10 kali tempek kat kepala dia yg bodoh dan hollow tu.. tu laa pasal kalau main dgn jatan str8 nih mesti ader statement2 hanjeng yg terpacul nih... Lepas tu dah reda dah kemarahan dia.. aku pun lepak2 tgk movie laa.. daripd aku layan kemaruk dia tu baik aku tgk tv.. then.. dia ader citer kisah dia dulu ader sorang member dia tu.. pernah gak ajak dia gi rumah dia last last dia terbangun.... tangan member dia ader dlm seluar dia.. marah gila dia kat member dia tu.. Eh eh aku different case kan sebab aku minta permission dan saper yg kasi permission kan.. tu senang kalau kasi GREEN LIGHT senang... kalau diaorg nak sentap lantak laa sebab dia dah kasi green light.. tak kuasa aku nak layan period jantan2 nih.. very the tak perlu ok.. Habis tu si Jalil nih ader laa bincang pasal sex.. cakap pasal aku pandai ISAP .. helooo perlu ker statment cam tu.. tgk laa org beb.. aiyooo... sure budak nih sentap tak ingat dunia sebab aku dah main dgn dia.. Harusker dia buat statement.. masa aku lolo tu.. macam aku nih PRO aiyooo aper ingat aku nih pelakon blue ker????? chish budak nih.. nak kena lempang ke aper? dia tambah lagi.. dia cakap sedap beb.. ye laa dah kena lolo mana tak sedap!!!!!!

Jalil tanya aku ader tak filem blue.. aku tanya gay punya ker str8 pun.. dia cakap mana2 pun tak kisah.. aku bawa kat dia.. tapi aku malas nak pasang.. perlu ker aku nak pasang citer2 cam tu... Aku pun duduk kat tepi dia.. dia tidur atas couch.. aku pun ntah laa manja2 gak dgn dia.. aku cium jer dia.. sebab aku tau lepas nih aku takkan dapat main dgn dia.. aku belai dia aku cium si Jalil nih.. ntah laaa.. aku rasa dia semakin open.. aku peluk dia peluk aku.. aku cium kening dia.. pipi dia.. Aku kucup pipi dia.. ntah laa aku nih MEROYAN kasih sayang kot.. I think that is what really MISSING in my miserable LIFE... kalau ko ader Car, Cash, Credit Card, Career, Condo (aku tak nih) tak semestinya bahagia kan??? Aku peluk dia cium muka dia lagi.. manja sungguh aku dgn dia.. aku cakap kat dia.. aku selamba jer cium dia.. tapi entah laa nak kata dia marah tu tidak laa nak kata suka tu tidak gak.. tapi dia tak laa menolak aku bermanja-manja dgn dia tu........... dalam pada itu .. dia cakap alang2 nak mandi wajib tu.. dia suruh aku isap konek dia sekali lagi.. errrrrrrrr perlu ker aku main lagi.. aku cakap tak nak laa.. tadi mati-mati jer tuduh aku laa salah whatever laa.. nih tgk jantan confuse nih.. tadi marah laa aper laa skrg nak isap konek lagi?? cam ner tu.. jahanam kan budak cam nih kan???

posted by asam | 10:56 AM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)