jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360ยบ, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Thursday, December 18, 2003  

Sex with exconvict! (Last Friday hari nih baru nak citer)

Lepas keje aku terus belah.. tapi Penang hujan beb.. aku sampai rumah Shidi pun jam 7.30pm.. imagine jalan jam gilerrrr .. Wah wah dah bersiap pun.. dia pakai baju merah.. tapi aku tgk dia sibuk mengemas rumah.. Aku sampai dia tanya aku.. baru balik keje ker.. tapi statement yg aku rasa dia nak tanya tu.. APSAL LAMBAT SGT... tak tengok aku dah tukar baju seluar dah bersiap2 dah ker?.. Aku sengih jerr.. Aku kasi laa alasan hujan lebat jalan pun jam.. so ok laa tu.. aku pun tolong dia sikit2... Cousin aku Kak Wan, ader member dia datang.. aku like ok.. aiyoo sesaknya rumah.. aku nak sempat sembahyg maghrib kat rumah dia.. very the sesak one... lepas minum jap aku ajak Shidi.. aku kasi tau cousin aku.. Shidi tidur rumah aku.. Kak Wan ok jer.. ntah laa maybe tgk status aku.. Berjaya and everything mungkin dia takde syak wasangka aku ader hubungan dgn anak dia.. anyhow saper laa nak kawan BEKAS BANDUAN kan.. kalau bukan aku lagi.. anyhow aku ajak Shidi.. Masa keluar tu aku tanya nak gi lepak mana-mana tak? Dia cakap malas laaa... nak rilek nak tgk filem blue... aku ok jer... takpe laa sebab hujan renyai2 lagi so malas laa aku nak lepak mana-mana.......

Sesampai rumah.. Shidi tanya aku sama ader mak aku bleh ingat dia lagi tak?? Entah laaa.. aku pun tak tau.. masa masuk mak aku suprised gak tgk dia.. Aku tanya mak aku.. kenal tak??? Mak aku cakap ye laa anak Kak Wan :) heheh kenal gak mak aku kat lover aku nih hahhahaa... Anyhow aku senyum dan aku kata kat Shidi you see org kenal hg laa cuma hg ingat org tak kenal hg... Next gi mandi.. Shidi bersalaman dgn mak aku.. 'Beraya' dgn mak aku.. Shidi sembang2 dgn mak aku.. hmmm ntah aper laa diaorg sembang aku gi mandi terus nak fresh kan diri.. lepas tu aku suruh Shidi masuk bilik aku.. on PC play VCD citer blue heterosexual.. VCD gay aku dah pulangkan kat member2 semua.. malas aku nak simpan.. Aku tgk dia stim.. aku pun suruh dia buka baju.. tapi stamement mencabar minda daripada dia "RILEK LAA DULU JGN GELOJOH!!!" dia cakap sambil tersenyum sinis... kurengggg ajarr betul.. sentap aku.. aku pun mencebik bibir aku.. budak sajer jer nak main2 dgn aku... Aku pujuk dia lagi sebab aku horny dan geram lama tak main dgn dia.. Shidi ader cakap dia still ngantuk dan penat..aku paham dia baru jer keluar penjara hari kedua....

Akhirnya.. Shidi kesian kat aku.. dia buka baju dia.. sebelum tu ader gak aku peluk dia dari belakang dan cium dahi dia.. Shidi tgh duduk kat kerusi ngadap PC... Aku pun jilat2 nipple dia.. lama tak dapat weii.... Lepas tu aku suruh dia bukan seluar then spender... waaaa lama tak dapat konek yg ader embedded manik kat konek nih.. hmmm best... Dia cakap kat aku tak stim lagi laaa.. aku belek gak konek dia tu.. bulu konek baru jerr habis dia cukur licin .... aku tanya apsal tak taruh bulu konek tu? Shidi cakap tak nak berserabut sgt... Aku pun ok jer.. laa aku pun ader jilat2 konek dia telur dia.. wah wah isap dalam2 sampai pangkal konek dia.. konek yg layu dan sayu tu tetiba jadi megah dah besar dan panjang.. masa panjang tu susah gak aku nak telan konek dia sebab ader manik .. aku tak nak laa lolo cepat2 nanti kena lelangit aku.. aku jugak yg sakit.. Aku isap konek dia lagi.. lepas tuu isap kedua-dua puting dia.. masa dia duduk kat kerusi tonton VCD blue... itu baru introduction!!!!!!!!!!

Aku pun dah nak tidur sebab ngantuk serta penat.. aku bangun awal that several days ago.. So aku cakap aku nak zzz dulu.. aku sedar dia penat sikit.. aku tak nak kacau dia banyak sgt.. I know he was quite tired.. So aku tak leh expect dia lebih-lebih.. lagi satu takkan aku nak tunjuk kat dia aku nih GILER SEX jer.. kena laa man man (pelan-pelan) .. lagipun aku dah kena sound pasal aku nih GELOJOH kan?? so kena laa jaga nama baik aku.. che wah!!!!! Next aku pun baring jap aku biar dia tgk VCD blue.. aku rilek2 jap ntah laa sama ader aku tertidur 2-3 minit .. masa aku buka mata aku tu.. Shidi aku tgk tgh lancap main-main konek dia.. aku pun creep belakang dia senyap-senyap lepas tu aku pun peluk dia.. Shidi terkejut nasib baik dia tak siku muka aku.. hahhaha tak melatah whatsoever .. tapi dia marah aku .. hahaha sebab dia terkejut.. mana taknya lancap2 konek dah tegang ... tetiba jer aku kejut dia ... konek dia KECUT WEIII hahahaha... aku gelak2 kat dia.. lepas tu aku minta maaf kat dia..sebab aku kejut dia.. Shidi aku rasa bara kat aku hhahaha... lawak2 sex kan.. konek tegang pun boleh KECUT kalau TERGEZUT!!!!!!!!!!!!

Lepas tu aku baring kat katil entah laaa sifat "cheeky" aku nih tak sudah-sudah.. last2 VCD 2 keping dah habis dia tgk.. Dia pun nak tidur.. aku pun takde laa nak minta nafkah batin kat dia.. sebab aku kesian kat dia.. kedua aku pun penat gak... Dia dah buka baju dia siap2 .. aku pun suruh dia buka seluar dia.. aku nak isap .. dah gersang.. tapi aku rasa tak larat sampai dia pancut.. penat weiii nak sex-sex 3-4 jam nak romen nak lolo sampai keluar nih.. sure aku semput nanti.. weiiii.. dan molot aku penat nak lolo... so aku nak kasi puas aku jer laa.. lama tak main 1 thn beb.. Aku pun isap puting dia... jilat2 dia.. sampai ke pusat aku buat BUTTERFLY kat pusat dia.. memang best weii.. mengeliat dia keseronokan.. Hmmm lama gak dia tak buat sex baru tu.. butterfly aku sikit.. mengeliat beb.. Aku pun jilat dia dari perut naik ke tepi ketiak lengan tangan sampai jari.. tapi dia cepat2 warn aku sebab tadi dia ader letak minyak angin kat kepala dia.. sakit kepala.. kalau tak sure molot aku SEJUK dgn minyak aku heheheheh... tgk tu jantan punya baik sayang kat aku.. tapi aku tak appreciate dia.. ntah aper2 kan.. kalau jantan lain aku sure lantak ko laa nak sgt isap jari aku.. padan muka aku.. kan.. anyhow aku pun teruskan cium molot dia.. FRENCH KISS so yummy laaa.. dia jilat lidah aku.. gigit lidah aku.. arghhh so nice.. aku boleh taste rokok dia.. lidah dia ader rasa rokok sikit.. well he is a smoker.. I'm not.. Aku tak kisah itu semua....

Lepas cium aku jilat telinga dia.. aku rasa dia suka dan tempat dia sensitif... merintih2 gak dia.. wow berahi gua... aku cium2 kat leher dia.. sampai ker belah kanan lak... Aku sayang... dia weii rindu sgt nak beromen dgn dia... rindukan rintihan dia.. wahhhh aku memang suka kalau aku romen dgn jantan dia merintih2.. suka sgt sebab aku rasa aku in CONTROL.. best sgt.. dia aku gigit manja lagi... Habis aksi tu.. aku suruh dia pusing meniarap.. Shidi tanya aku nak buat aper.. aku senyum jer.. dia pun of couse laa meniarap... aku pun mengesat bibir aku.. nak bibir aku kering.. I move my DRY lips from tengkuk dia sampai ke buttocks dia.. pelan2 aku buat.. memang best laa aku rasa.. dia pun lagi laa merintih.. mengeliat.. aku buat 3-4 kali.. kiri kanan tengah.. wow electrifying feeling aku hadiahkan kat Shidi.. Masa kat buttocks.. aku gigit-gigit manja.. hah baru tau bestnya.. bestnya buttocks dia tu.. aku gigit cam getah jer.. memang menarik serta mengancam.. Love it.. yessss.. aku suka sgt nak pegang2 buttocks dia.. aper lagi gigit-gigit manja kan???

Aku kemudian pusingkan dia balik.. dia terlentang lagi.. aku jilat tepi2 dia.. lepas tu start isap konek dia.. konek dia dah stim.. tapi aku kena hati-hati sebab konek dia tu ader manik.. kalau aku laju2.. nanti berdarah lelangit aku.. aku isap konek dia dalam2.. sampai ke pangkal.. Shidi merintih kesedapan.. aku keluarkan konek dia dari mulut aku.. aku jilat celah kangkang dia.. nak tergelak pun ader.. sebab dia geli kat situ.. geli tapi sedap... cam ner tu? aku continue jilat lagi.. aku lap celah kangkang dia.. dan aku lap bibir aku... aku lalukan bibir aku kat celah kelangkang dia... bibir aku yg kesat.. menambahkan lagi keasyikan dia.. aku continue isap konek dia lagi... wahh best konek dia dah 6.5" ... sedap siot.. memang menarik... aku dah lama tak rasa konek dia.. aku isap lagi.... aku tau konek dia terasa ngilu.. tapi sedap.. dia mengeluh merintih... Aku mula laa pulak nak rimming dia.. aku angkat kaki dia.. menjulang ke atas.. aku jilat jubur dia. nikmatnya... lubang keramat dia... aku lap jubur dia lagi.. aku rimming jubur dia dengan bibir aku yg kering dan kesat... sah sah lost world si Shidi nih...

Aku jilat lagi dan lagi jubur dia... dia dah sedap.. dah.. aku suruh dia doggy sebab aku tak puas.... Shidi bangun dia doggy... tapi aku hairan gak.. masa aku masukkan lidah aku dalam lubang keramat dia.. dia tolak badan dia kebelakang.. so semakin masuk laa lidah aku ke dalam jubur dia.. oohhh aksi yg amat menarik utk aku.. entah laa itu utk puaskan saper? aku ker dia?? aku seronok aksi dia... masa aku rimming dia.. dia tolak badan dia ke belakang.. macam kena fuck pulak si Shidi nih... aku mula dah nak nakal... aku masukkan jari aku sikit.. sajer nak test dia.. Shidi biarkan.. aku cabut keluar jari aku.. aku tau mesti dia tak suka.. tapi sajer aku nak masukkan jari aku.. sikit jer laa.. slow-slow kan.. lama-lama dah biasa ok laa... Aku continue rimming dia puas-puas.. habis rimming dia.. aku suruh dia pusing sebab aku nak isap konek dia.. aku tau dia penat so tak yah keluar laa air mani malam nih... aku just fine yg penting Shidi is with me walaupun nih hari kedua dia baru keluar dari penjara!!!!!

Aku bagitahu Shidi, kalau penat takpe laa lain kali boleh main... Shidi jawap kat aku.. laaa MERAJUK LAA TU!!!!! .. I was like WHAT MERAJUK??? aper nih.. aku cakap takde laaa.. kalau penat tu takpe lain kali.. kita jumpa pun bukan nak SEX yg penting Shidi hg ader dgn aku.. tu yg paling penting... aku sedar Shidi dah mula sayang kat aku.. kalau tidak buat aper dia susah2 nak datang rumah aku menyerah diri utk di JAMAH? Shidi tanya aku best tak masa rimming dia tadi.. aku cakap BEST! BEST SGT!!! Shidi cakap dia tak berapa gemar.... Oohhh ok SO WHAT tak gemar aku suka.. aku tak nak reply aper-aper.. aku tau mesti dia tak suka sebab aku FINGER FUCK dia tadi.. arghh lantak laa.. aku pun dah nak tidur nih.. penat aku beromen dgn jantan nih.. puas gak aku... suka-suka.. aku pun pakai baju balik.. sejuk.. Shidi cuma pakai seluar pendek jer... dia tak pakai baju...

Aku tidur kat sebelah kiri.. Shidi ader kat sebelah aku.. aku tidur atas lengan dia.. arghhh aku nak BERMANJA dgn dia.. lama weiii 1 thn aku tak dapat peluk dia.. ohh bahagianya aku... walaupun aku sedar kebahagiaan aku nih hanya sementara....... Aku tidur mengiring aku pusing mengadap diding.. Shidi aku membelakangi.. Shidi peluk aku.. ohhh bahagianya aku.. best sgt dia peluk aku.. aku dapat rasa kehangatan badan dia.. Shidi peluk aku rapat... Shidi mula main2 nipple aku.. eh eh tak puas lagi ker jantan nih.. tadi kata penat skrg nak gentel-gentel nipple aku ohhh bestnyaa.. budak nih biar betul... Aku pun selak baju aku.. Shidi continue gentel-getel nipple aku.. hmmmmm stim siot.. Aper laaa budak nih.. tadi kata penat laa skrg dia yg mengatal .. alamak horny lak aku nih dia buat cam nih... Aku bangun buang baju aku... Shidi peluk aku lagi.. rapat best.. dia cium tengkuk aku dari belakang.. wow terpacar KEGATALAN aku.. Shidi naik atas aku.. aku terlentang.. dia romen aku.. oohhhh bestnya... nikmatnya.......

Shidi cium dahi aku.. lepas tu dia jilat telinga aku.. ooohhh aku kali nih merintih-rintih... shit jarang benar org boleh buat aku merintih.. ME SO HORNY!!!!! cari Shidi perlakukan aku tu macam nak rogol aku.. dia isap nipple aku.. wow nikmatnya.. tapi aku rasa aku pandai lagi isap puting dari dia.. heheheh.. rakus.. dia jilat leher aku.. cium pipi aku.. dia buat french kiss lidah aku dia gigit... ganaz aku diperlakukan.. umpama dirogol.. tak nak abg tak nak kena rogol!!!! Shidi continue lagi romen2 aku.. aku tak habis-habis merintih serta mengelait kesedapan.... masa tu aku terpikir gak nak CONTROL tak nak merintih takut nampak sgt aku CHEAP.. ahhh lantak laa.. tak kisah laa janji aku puas.. maybe Shidi suka aku merintih.. sebab that is the RESPONSE atau OUTCOME dari sex ganazzz dari dia tu.. Lagi pun semakin aku merintih.. semakin ganaz aku diperlakukan.. so nih kes ROGOL kerr.. perlu ker aku report polis... last Shidi pun berhenti aku yg tercungap-cungap sebab macam kena rogol.. statement hanjeng dia ... Hmmm PUAS!!! TAK MERAJUK lagi.. aku like whatever laa.. janji ko puas aku pun puas...... settle............

posted by asam | 9:13 AM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)