jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360ยบ, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Wednesday, December 24, 2003  

Wow semenjak dua menjak kat Forum NTV7 tu macam hal ditimbulkan.. mungkin diaorg pun nak publisiti kot.. laa publisiti murahan kot!!! Dan seperti biasa kalau org lain komen pasal diaorg cepat-cepat nak CLOSE topic.... nak komen org tu takpe.. kalau org komen diaorg cepat2 nak CLOSE laa kata pengecut laaa tak register laa.. confuse aku... well suka hati laa dia org nak buat aper kan???


Unregistered

So cam ner pulak kalau pengacara NTV7 yg lembut2 tu??? so apsal dia tak kena diskriminasi??? Lagipun 10 batu dah nampak dia tu lembut.. So cam ner tu??? so nak masuk 7 di pihak anda ker???

zaini ahmad
Posted: Dec 24 2003, 01:59 AM


Unregistered

QUOTE (pengacara NTV7 @ Dec 24 2003, 01:47 AM)
So cam ner pulak kalau pengacara NTV7 yg lembut2 tu??? so apsal dia tak kena diskriminasi??? Lagipun 10 batu dah nampak dia tu lembut.. So cam ner tu??? so nak masuk 7 di pihak anda ker???

ala...apa sebut-sebut nama kita nih ???
jangan lah macam tuh....nanti mak nak gi BB & VV pun tak senang..

akak zaini ahmad


Amacam Perihal LL dgn Gay kat NT
Posted: Dec 24 2003, 02:00 AM


Unregistered


Zaini Sulaiman dgn Wan Kamaruddin tu dua-dua gay.. cam ner pulak?? tu.. cuba korang tanya perihal sex life diaorg??? Tak ker denail pulak?? So cam ner tu?? Takkan nak memaku dulang paku serpih??

Amacam Perihal LL dgn Gay kat NT
Posted: Dec 24 2003, 02:01 AM


Unregistered

Zaini Ahmad dgn Wan Kamaruddin tu dua-dua gay.. cam ner pulak?? tu.. cuba korang tanya perihal sex life diaorg??? Tak ker denail pulak?? So cam ner tu?? Takkan nak memaku dulang paku serpih??


Firestorm
Posted: Dec 24 2003, 02:02 AM


HA HA HA HA


lembut tak semestinya gay atau sejenis ngan nya....yg penting kredibiliti untuk mengendalikan rancangan tersebut ada padanya....


Cikja
Posted: Dec 24 2003, 02:03 AM



suka hati jerk ker hah depa ni nak FITNAH?


BB dgn VV bersama akak Zaini Ahm
Posted: Dec 24 2003, 02:04 AM


Unregistered

alaa Zaini kalau masuk VV ker BB ker NTV7 kerr Masuk Masjid ker Masuk TV ker.. satu MALAYA sudah tau... si Zaini nih akak... sgt2 so cam ner tu??? Siap ader statement2 dari Makcik.. eh eh lembutssssnya si Pengacara tu... So NANTI GENERASI ANAK-ANAK ADIK-ADIK TERIKUT-IKUT style dia cam nerrr tu??? Dia kan PENGACARA TV??? So saper nak jawapssss!!!



Firestorm
Posted: Dec 24 2003, 02:15 AM

pihak ntv7 la yg jawab....
ala kalau nak ikutkan ramai lagi yg lebih teruk dari dia tu...cam pelakon Dee n Moon tu yg selalu pakai pakaian pompuan.selalu gak masuk tv, tapi korang tak bising pun pasal dia tu...satu lagi juwie tu...dah berkurun lamanya kat dlm paper n magazine n kadang2 masuk tv, korang tak bising pun, ni kan pulak si zaini yg tak seberapa tu korang nak bising...

Wan Kamaruddin
Posted: Dec 24 2003, 02:19 AM



Unregistered

QUOTE (BB dgn VV bersama akak Zaini Ahm @ Dec 24 2003, 02:04 AM)
alaa Zaini kalau masuk VV ker BB ker NTV7 kerr Masuk Masjid ker Masuk TV ker.. satu MALAYA sudah tau... si Zaini nih akak... sgt2 so cam ner tu??? Siap ader statement2 dari Makcik.. eh eh lembutssssnya si Pengacara tu... So NANTI GENERASI ANAK-ANAK ADIK-ADIK TERIKUT-IKUT style dia cam nerrr tu??? Dia kan PENGACARA TV??? So saper nak jawapssss!!!

abg harap takder sesapa yang terikut-ikut gaya zaini ahmad tuh...ya lah..dah nampak muka & gaya dia tiap2 hari on tv...kang nanti jadi budaya plak...macam budaya "my name is sam, this is my card)

abg harap adik2 generasi baru tidak terikut dgn gaya akak zaini ahmad kita tuh...kalau nak ikut gaya abg wan kamaruddin takper...pasal abg tetap maintain jantan tak hengat....kalau orang kata abg nihh gb, ramai pompuan yg bunuh diri, kelar-kelar lengan pasal diorang tak percaya..

itu lah adik-adik semua, hidup kita kena pandai cover mauts...

kpd peponen yang taste kat abg.....salam rindu peluk cium dari abg utk anda semua...


Khatijah Othman, Cheras
Posted: Dec 24 2003, 02:24 AM


Unregistered

Saya bukan lesbian mahupun gay, tetapi saya mempunyai seorang kawan rapat yang gay. Saya di sini tidak mahu membincangkan tentang isu moral dan sebagainya kerana itu semua mengikut hak masing-masing.

Mengenai Zaini, saya sendiri pernah melihatnya di Velvet (kelab malam gay) ketika saya ke sana bersama kawan saya. Memang dia sering ke sana bersama seorang penghias dalaman yang dahulu sering keluar di majalah Impiana, yang menurut kawan saya, kawan karibnya.

Saya tidak mahu menimbulkan fitnah atau sebagainya, tetapi inilah yang saya tahu. Dan apa yang saya tahu lagi, Wan Kamaruddin juga gay dan mempunyai kekasih lelaki yang tampan dan sesuai untuk dirinya.

Sekali lagi, bukan tempat saya ataupun sesiapapun di sini untuk mengeji cara hidup mereka terutamanya Cikja yang saya lihat cukup jelek perangainya. Saya harap, Cikja, cermin-cerminkan lah diri Cikja itu sendiri sebelum mengata orang lain, kerana saya pasti, ramai akan melihat sendiri kelakuan Cikja sebagai satu yang tidak boleh diterima mahupun disenangi.

Cikja lesbian!!!
Posted: Dec 24 2003, 02:31 AM

Unregistered


Panas-panasssss.. forum NTV& semakin PANAS!!!


Firestorm
Posted: Dec 24 2003, 02:34 AM

siapa cik khatijah othman ni sebenarnya...kenapa semua org perlu percaya ngan kata2 anda....mungkin anda buat2 cerita, siapa tahu?
kalau saya katakan yang anda adalah seorang penari kelab malam, macamaner? saya jugak boleh katakan yg saya ni jiran anda n selalu nampak anda keluar gi kelab malam..macamaner...
yg penting bukti...tanpa bukti, dakwaan anda adalah selemah2 dakwaan. dan ini adalah tergolong dalam golongan fitnah.
btw, kenapa dihentam cikja tu. adakah anda kenal dia?

che jah misteri
Posted: Dec 24 2003, 02:59 AM


Unregistered


Eh Eh saper hentam saper nih?? Eh eh emosi pulak.. saper tak hentam saper pun.. eh eh terasa pulak.. takkan tegur sikit.. punggung dah PANAS.. rilek laa brother... tu laaa susah kan.. kalau nak tegur org tapi... bila kena tegur... macam cacing kepanasan.. cam ner tu.. tak boleh handle.. ader kerr tanya kenal tak Che Jah... So Che Jah kenal kerr Zaini Ahmad? Kenal ke Wan Kamaruddin... Kenal jerrr Nyah, Gay or Lesbian??? Perlu ker persoalan cam tu?? So jawap jgn tak jawap....

Che Jah Sentap...

p/s: komen sambil tersenyum tanpa emosi



Raja Aloha, Kem Lok Kawi, Kota K
Posted: Dec 24 2003, 03:03 AM

Unregistered

Firestorm,

Kenapa anda perlu mempertahankan cikja???

Pernahkah anda berkawan dengan golongan gay/pengkid dsb untuk anda lebih mengenali diri mereka??? Cukupke dengan hanya membaca dan melihat segelintir dari mereka kita berhak menghina dan mencaci golongan ini???

Atau mungkinkah cikja ini pernah mempunyai bf gay?? atau suami gay??? yang telah mengecewakan hati dan perasaannya sehingga dia menyimpan dendam kesumat terhadap golongan tersebut???


fansuri
Posted: Dec 24 2003, 03:08 AM

Ada permintaan untuk delete atau lock topik ni ???

l
ock delete topic
Posted: Dec 24 2003, 03:12 AM

unregistered

Heloo beb topic nih topic hangett.. Cik Jah yg timbulkan.. naper lak nak delete topic nih.. Topic nih kan utk kesejahteraan semua.. rakyat jelata.. alaa baru jer nak komen sikit kat Cik Ja nak delete/lock topic nih... Aper nih TAKUT nak ungkai masalah nih?? habis!! baru nak bongkar si Cik Jah tu lesbian suami gay.,.. dah sweep under the CARPET.... tau laaa ader skandal dgn Pakistan jual karpet!!!

Penjual Karpet Pakistan!!


fansuri
Posted: Dec 24 2003, 03:18 AM

Woi minah...bukan takut nak ungkai masalah. Citer dan nama yg korang sebut ni melibatkan org yg betul ke ???? Zaini Ahmad ni org yg betul atau just fake ?? Tak yah nak fitnah org ok.


minat cikja
Posted: Dec 24 2003, 03:21 AM

Unregistered

fansuri.... so aper komen ko pasal ZAINI AHMAD!!! ???? Come on please get real!!!



Cikja
Posted: Dec 24 2003, 03:23 AM

hehehehe.. seronok baca orang yg dari golongan camni..
takper fansuri.. let them talk what they want..itulah tandanya orang yg dah jauh dari pegangan tali Allah.

cikja ada sahabat baik, ada kawan2 dari golongan camni.Tapi takderlah mendabik dada menceritakan perihal sex luar tabii ni.

hehe..buat lah fitnah sebanyak mungkin.. best ni dapat pahala FREE. Ingat tau.. doa orang yg teraniaya ni makbul.. Doa cikja.. semoga yg pengecut2 tu (tak register) multiple ID tu.. banyak2lah bawak mengucap.. Ingat Allah s.w.t.. Insyaallah.....yg gelap akan jadi terang..

salamss..


Markona, Kok Diang
Posted: Dec 24 2003, 03:24 AM

Unregistered

Betul la, berapa ramai Zaini Ahmad kat NTV7 tu???

Kita pun dah pernah la tengok dia masuk kelab gay kat KL ni. Kitorang bukan macam cikja tu suka memaki, menghina orang tanpa melihat dengan mata kepala kitorang. Sebab itu keje sia-sia...


fansuri
Posted: Dec 24 2003, 03:27 AM

Zaini Ahmad?? Ko ingat aku ni kenal sgt ke dekat dia tu sampai boleh komen itu dan ini. Ko pegilah siasat dia sampai dlm tandas ke bilik tidur, ha dah dapat bukti beri kat JAIS. Tak yahlah nak buat judgement itu dan ini.
Cikja , aku rasa dia org ni memang coward@chicken, register pun tak nak.

Cikja
Posted: Dec 24 2003, 03:28 AM

Subhanallah.... muhasabah lar sekejap dik non..

mana ler tak kena hina dan maki..cuba baca dulu jurnal golongan tu?
layak ke nak bagi pujian tinggi langit kalau dah tulis sex2 gitu? Astagfirullahalazim..biar betull.. biar betul2.. ! :-)


Cikja
Posted: Dec 24 2003, 03:30 AM


biasalah tu fansuri.. Abaikan jerk. Yg penting.. kita jgn ikut rentak diorang.

I'm going to close this topic.. Salamsss

................................................................................
Daripada: rina@kepulauan_maluku_barat.com.


Nyeh kat mana-mana pun orang bincang pasal citer pondan2 terutamanya pondan-pondan. kekeke.

Mak nak review apa2 yang mak tengok dalam minggu ni yang ada kena mengena dengan pondan macam kau boleh? ekekek

Melodi (TV3 20 Dec 2003 1.30PM sebelum NONA(perempuan2 kena tengok Nona Tau :P))

Nyeh koser Enot perempuan gemuk tu buat statement lesbo dalam Melodi. Ala2 bila mat enterprem tanya dia jawab" Kalau jadi jadi lah"

Keless

Tapi sempat bagi statement ala2 chef wan lembut-lembut-aku-pun-ada-dua-anak,

Enot "saya memang ramai kawan penkit, tapi saya dah kahwin dan ada anak, tujuan saya cari kawan"

Perluker? Kaedahnya ramai pondan2 jantan or betina ni dah kahwin, SO what!

Dan lagi satu kalau mak ni pompuan lesbo, koser aku nak cari betina gemok cam enot,

Mak lagik sanggup jilat p*ki hitam Dayang or kalau teruk sgt pun betina2 Mollucas tuh. :P

Boley?


The Shield (AXN 10 PM Every Tuesday after ALIAS)

Mak memang suka tengok the shield 10 mlm tiap2 Selasa, yelah lepas Alias yg sudah wajib tengok :P. Lagipun Sydney Bristow (Jennifer Gardner) tu ala2 macam reflection mak. Boley?.

Mula2 mak skeptical lah jugak nak tengok Shield pasal ala2 citer polis yang semua muka pecah2 rumah, botak, dan tak koser. (cth Michael Chichkler). Tapi ada sekor kawan Chickler yang ala2 muka cam hero citer Angel (hensem berair). Tu jer lar.
Tapi sebenarnya bukan pasal si Angel ni yang mak suka tengok, tapi jalan cerita dan isu dalam tu yang agak menarik. Semalam punya citer menarik pasal polis2 yang screwed up kan banyak benda dan cover banyak benda.
Tak koser nyah.

Lepas tu diselitkan lah pulak isu pondan si polis hitam tu tak koser. Dulu dia berlaki sekejap dengan Jantan Latinos penagih dadah. Dah beberapa episodes ni pulak dia nak tolak kewanitaan dalam diri dia. Yelah bila dah pecah lobang kat Chickler dgn polis pompuan lagi satu. Sampai bawak pi jumpa reverend. Si Reverend pulak panggil sekor pondan yang berjaya jadi str8. (hensem) sundell ala2 muka pondan tu tetap adalah walaupun dah kahwin. Satu jer mak nak cakap.

Lord of the ring The Return of the King

Citer ni dgn effect dia memang the very the Kelass. Walaupun mak kena tahan kencing sampai 3.20 JAM. Selamat ada anak-anakikan comel kat depan mak tengah main sms. Tapi mak tetap concentrate kat wayang sebab mak memang pompuan multitasking.

Lagi Satu hobbit2 ni the very the pondan pecah lobang tak koser aku tengok.

Malas nak komen pasal Legolas (Orlando Bloom) sebab byk sgt pondan2 komen, . Hari tu masa Canned Movie Festival, dia cium MOLOT dgn Aragorn boley (tengok gambar dalam www.gaypenang.com) Mak rasa Legolas pondan la.

Tapi kan Mak taste lagik kat Faramir.

Anyway, Lawak bila pondan Alvin Tan (fridae.com) bagi Anugerah pada watak2 dalam citer tu. Salah satu ialah Orcs yang menang anugerah pelakon yang perlukan Facial teramat, sebab nampak macam walking pimples. Laser pondan tu? Haha

Itu jer mak nak citer tak boleh tulis detail sebab mak sebagai receptionist ni selalu ada masuk dan keluar (oh yeah) panggilan telephone.


"Hello Citibank, Rina Speaking , how may I help you sir...:P"

posted by asam | 11:08 AM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)