jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360ยบ, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Tuesday, January 13, 2004  

DALAM HATI ADA CINTA--- Astroria

Semlm aku balik rumah... lepak2 kat rumah tgk Astro Ria... Dalam HATI ADA CINTA.. citer yg ulang.... best jerr alamak Jiwang laaa aku siot.... Lepas tu dekat jam 11.30pm si budak Man... budak yg mandi air panas dgn aku tu.. miss call... Hish MISS CALL.. satu benda yg aku tak berapa gemar.... Alaaa Man tu ANAK IKAN yg meletopss yg aku citer tu... aku pun call dia balik... Aku sembang lama gak cam ner dia kenal member aku R... kat Penang nih.. aku still confuse sama ada dia nih Gboy atau tak.. sebab aku tak nak relationship nih hancur sebab salah sangka.. lagi pun aku dah start suka kat anak ikan si member aku R nih..... So aku sembang punya sembang.. last aku cakap aku nak tukar phone sebab panas telinga aku guna HP nih.... Aku nak guna phone rumah gua.... Aku tel balik dia tak angkat.. shit naper nih.. Duduk tak duduk.. aku dapat sms dr dia.. dia cakap sorry sebab dia ader atas motor dgn member dia.............

Ohhh best sembang dgn dia.. ntah aper laa aku sembang dgn dia pun aku tak ingat... citer pasal family etc kot.. tak ingat laa.. how he met my R friend tu jer... Aku harap R tak marah aku sebab aku contact dia kot...? I donno.. helloo tapi aku rasa salah R jugak sebab cakap dia cuma Friends tak lebih dr itu.. so I assume aku boleh masuk DAUN kan kan kan... aper pendapat korang!!! aku makan member punya anak IKAN KER?????
Pagi nih lepas aku mandi aku dah siap nak gi keje.. eh eh ader sms:

08:02:58 -- Pagi beb! aku dah sampai png pg ni. aku teman member aku ni! dia hal penting so aku cuma temankan jer!
Cuba tekan yesss its MAN dia sms aku ader kat Penang wow semlm baru jerr sembang2 skrg dah ader kat Penang nih.. yess...Aku cuba call dia tak dapat entah laaaa Telekom punya line cam sial.. nasib baik aku punya Maxis.. Aku sms dia nak jumpa dia... dia reply.....
08:27:14 -- Aku kat rumah R ni!ah!aku nak minta tolong hantar aku kat klinik gigi jap! pasal petang aku nak blk kl. leh ke?!

Aku sampai aku tgk dia macam serabut gak.. aku tel BJ sebelum tu.. nak sampaikan berita gembira aku hahahahaha.. aku gumbira nih.. ehehhehe aper2 pun aku amik dia.. aku suggest gi Klinik member aku keje tu.. sebab klinik pun tak buka lagi.. Aku jumpa member aku keje klinik tu.. dia cakap bukan Gigi sakit tapi macam bengkak sikit.. dia cakap amik pain killer pun ok dah.. so kami gi jumpa doktor lepas tu.. hmmm masa pendaftaran tu aku sempat minta kad nak tgk details dia.. Dia senyum dan tak nak kasi kat aku.. eh eh perlu ker?? Dia cakap lepas keluar daripd jumpa dokor dia nak citer kat aku.. aper nih?? aper semua nih??? Si Man nih macam tak nak aku masuk sekali jumpa doktor.. aku argghh lantak laa aku cakap kat dia.. aku nak masuk gak.. aku pun duduk kat sebelah depan doktor tu.....

Aku dengar dia cakap dgn doktor lepas tu aper pain killer dia amik.. seblm tu dia nak gi bank amik duit.. aku cakap tak yah la... Guna duit aku.. (nih bukan niat aku nak SPEDO ok) lagi pun dia datang dr KL so kesian dia.. lagi pun dia sakit... fine laaa... Aku insist guna duit aku.. lagi pun berapa sgt.... Lepas tu doktor tulis tanya tulis check.... Aiyooo aku sempat tgk nama kat kad dia.. hmm nama lain dan umur pun lain cam ner tu??? Aku senyum sinis jer.. kat dia.. MOTIF nak tipu aper hal??? lepas doktor kasi ubar presciption tu kami keluar laa.. Doktor pesan suruh makan sebelum amik ubat.. Masa tunggu nak amik ubat tu.. Aku minta kad dia utk doktor tu.. dia cakap kat aku buat aper? Kan aku dah tgk tadi dia cakap kat aku.. Aku sajer nak test dia.. ntah laa aku ader gak cakap naper nak tipu nama semua2 nih?? Dia cakap nama sebenar dia aper... Bapa dia pakistan mak dia melayu.. patutlaaa hensem cam model budak sekor nih.. very the aku taste.... Lepas tu aku bayar bil klinik dia tu. RM18 kot.. something like that.. tak ingat aku pun tak amik resit!!

Masa keluar dari Klinik tu.. aku ajak dia breaf fast sebab doktor dia nasihat dia makan sebelum telan ubat tu takut gastrik .. eh eh naper aku begitu concern pasal budak nih..... hmmm hairan aku.. Si Man nih tanya aku naper aku tak jadi DOKTOR.. soalan yg menarik tapi perit aku nak telan... entah laa aku rasa satu mistake in life yg mungkin aku kesal sampai mati kot? Takpe laa at least I try to make a difference.. kalau tak leh jadi Doktor Perubatan aku jadi Doktor Falsafah pun jadi lah.. aper2 jer laa.. dah rezeki mungkin kat situ buat jer laaa... Aku order makan dgn dia.. kami pun berborak2.. dia tanya byk pasal aku.. baru nak tanya keje aper.. berapa beradik semua.. dia pun TERUS TERANG naper dia tipu aku awal2.. nama etc2 semua-semua laa.. berderau gak temper aku sebab nak tipu2 aku nih. macam laa aku kenal dia tepi jalan.. kenal melalui R kan? So motif menipu nih aper hal??

Man pun citer pasal dia kena tipu dgn member baik dia RM5K lepas tu tipu macam2 lagi.. family mak bapak dia cerai-berai.. adik2 dia semua tak BERJAYA.. racing motor laa aper laa.. dia black sheep sebab di hantar ke sekolah agama (IRONIC right??) .. Aku pun tak tau nak komen.. lepas tu he was ill treated by his family.. aku rasa cam ner peluk jer dia tu.. tapi of course aku kena control macho aku.. kan.. sah sah EGOISTIC nih... Dia cakap dia tak banyak kawan.. abang dia part time model.. adik dia pun model jugak... cuma MASALAH DIA TU INFERIORITY COMPLEX sungguh nih??? like perlu ker? tapi aku memang simpati dgn dia.. Man cakap bila dia citer kat orgh dia tak nak org tu simpati kat dia.. lepas tu Spedo dia what shit nad whatnot.. aku lantak laa semua tu.. aku cakap kat dia.. kawan laa aku.. kawan dgn org depan ko tu... Dia senyum sinis.. ntah laa senyum setuju ker senyum sebab lain ntah laa... lepas tu dia nak balik rumah nak makan ubat tidur.. aku pun nak gi keje nih.. jam dah pukul 10.40am dah.. aku tak gi ofis.. nasib baik boss aku takde ... gi KL harus aku curi tulang jap... hmmmm what a nice guy budak tu............



Daripada BERNAMA

Fear

DOWN AND OUT? Malaysian player Norazlan Rahim (right) trying his level best to snatch the ball from Aussie Ben Bishop at the Sultan Azlan Shah Cup hockey tournament at the National Hockey Stadium, Bukit Jalil in Kuala Lumpur, Monday night. Malaysia lost 2-3.





BUKAN AKU NAK MENGAIBKAN SESAPER ATAU NAK BUAT FITNAH..... KORANG TGK LAAAA ARTIS SORANG NIH SATU ZAMAN NAN LALU...............

Fear


posted by asam | 11:50 AM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)