jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360ยบ, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Thursday, January 08, 2004  

Tolong Budak Eksiden Motor!!!

Semlm masa aku nak balik tu.. aku fetch mother aku dari rumah adik aku.. So kami on the way nak balik.. lepas tu lalu jalan Yap Chor Ee.. belakang USM tu.. tetiba ader Jam.. macam confuse jerr.. kami.. Next , lalu punya lalu.. tgk ader org eksiden... Aku tanya mak aku... chinese ker malay (bukan nak cakap aku nih racist).. Mak aku cakap melayu.... Aku pun berhenti.. sebab benda tu jadi baru jer.. budak tu terlantar kat atas jalan.. kereta slow-slow.. org pun baru jerr.. nak turun daripada kenderaan nak tolong..... Aku berdiri seberang jalan.. budak tu kira dah terpelanting sampai kat divider jalan.. aku pun jerit kat org-org kat situ.. supaya bawa dia ke tepi jalan.. sebab kereta still byk.. Aku tgk macam Cina atau Melayu pun tak tau.. arghh tak kisah laa.. sebab aku antara yg awal-awal kat situ... So kena laa tolong.. entah laa sama ada aku hipokrit ker racist.. tapi aku kena laa tolong org.. just help them bukan nak kira dia aper.. melayu cina ker india.. sebab dulu2 pun ader org India tu very the helpful motosikal aku rosak.. So aku rasa tak salah kita tolong org.. tapi soalan pertama biasa ditanya.. melayu ker cina ker india..........????

Org kat situ cakap tak nak ubah dia sebab takut ader patah .. aku pun ok reason dia.. so aku pun lintas jalan... Sesampai aku still tak sure laa melayu ker chinese sebab mamat nih putih.. org-org yg kerumun ader cina ader india ader melayu.. so aku pun confuse.. saper pemboncengnya pun aku tak tau... macam kalut segala arah nih.. sebab benda pun baru jadi tak sampai 2-3minit kan... So aku cakap takpe laa aku offer bawa dia gi General Hospital (GH)... Next ader budak tanya budak tu.. "Boleh Bangun tak?"... aku like oopsss melayu laa budak nih.. aku tak sure sebab dia ader berlumuran darah.. so dia boleh duduk.. fine.. lepas tu ader org tolong dia bangun.. aku pun tolong papah dia belah kanan dia.. ader org tolong papah belah kiri dia... tinggi gak budak nih.. aku suruh satu org tua tu .. tolong hentikan kereta yg tgh lalu lalang sebab kami nak lintas jalan... Masa aku nak lintas jalan dgn budak tu.. org yg papah belah kiri tu belah.. dia ingat budak tu boleh jalan ok dgn aku.. so dia belah... aku dalam hati celaka punya budak... blah terus.. tinggal aku sorang jer yg papah dia sampai ke kereta aku...

Masa sebelum masuk kereta.. budak tu boleh berdiri lagi... so aku ambil bantal lepas tu aku letak kat seat kereta aku.. aku tolong dia masuk kat seat belakang kereta aku.. aku suruh dia baring.. dia pun baring la... Aku gi balik kat tempat kejadian.. diaorg kasi aku kasut dia.. helmet dia.. baju laa aper laa semua kat aku.. aku patah balik kat kereta.. aku campak jer semua kat dalam kereta aku.. tak sempat nak think aper2 pun.. next ader 2 jantan tanya aku macam mana pasal motor dia.. diaorg cakap diaorg kenal budak tu... so fine laa diaorg nak amik motor dia.. lepas tu.. aku pun nak blah dah.. budak tu tanya aku "Abg motor saya cam ner?" .. aku cakap kat budak tu.. 2 org laki tu cakap dia kenal hg??? Budak tu cakap tak kenal... laaaaa byk songel laa pulak.. so aku pun berhenti tanya lagi kat jantan 2 ekor tu.. aku cakap gi cakap sendiri kat budak tu laa aku tak nak jadi org tengah dimana aku rasa tak perlu sgt-sgt nih.. aku objektif nak bawa budak nih gi hospital.......

Tetiba 2 org tu cakap kat aku.. "Macam nih lahhh.. kita amik motor letak kat tepi".... aku pun fine.. does not concern me right?? aku pun tolong angkat motor ke bahu jalan.. tak sempat aku belek motor tu.. tapi aku rasa teruk gak motor tu.. Lepas tu aku amik kunci motor.. aku cakap terima kasih kat laki berdua tu.. aku pun blah la.. eh eh nak ucap terima kasih.. err saper yg perlu ucap terima kasih tu.. ok laa maybe aku ucap terima kasih bg pihak budak nih.. jalan pun dah clear since aku bawa budak tu masuk ke kereta aku.. smooth jerr.. tadi havoc laa jugak.. aku pun drive slow-slow ker hospital besar Pulau Pinang.........

AG: Adik no tel abg hg ader tak?
Lan: Takdak
AG: Nama saper?
Lan: Nama saya Lan
AG: Hmmm cam ner nak contact mak ker bapa?
Lan: Errrr 0164.....
Laaaa dah lupa laa tu... sure ader cerebral concussion nih???
Lan: Errr nih no tel bapa saya
Sambil Lan kasi kat aku no tel bapa dia, aku pun dail no bapanya sambil aku drive.. nasib baik slow kalau tak sure eksiden lagi hahhaha
AG: Nama bapa saper?
Lan: F******

AG: En F**, saya tgh bawa Azlan ke Hospital Besar.. Dia eksiden tadi...
Bapa Lan: Dia eksiden kat ner?
AG: Dia eksiden kat Belakang USM... err Jalan Yap Chor Ee
Bapa Lan: Saya tgh kerja nih! Dia teruk tak??
Dalam hati aku... aper laa org tua nyanyuk nih.. kalau tak teruk masakan aku peduli nak hantar anak dia gi hospital?? Lagi best citer dia keje perlu ker semua nih... Ikutkan hati nak jer aku laser tapi.. takpe laa mungkin dia panik kot????
AG: Hmmmm boleh tahan jugak.. Takpe laa saya gi hantar dia ke hospital dulu.. takut patah ker atau internal injury...
Bapa Lan: Ok laaa... nanti saya gi Hospital Besar...

Masa dalam kereta tu.. Lan asyik tanya aku pasal nak gi Hospital Besar ker? Tanya call bapak belum... aku pun sabar je laaa.. sebab budak nih mungkin kena Cerebral Concussion... so aku malas nak kata aper laa...
Sesampai kat Hospital Guard ader laa stop aku.. aku cakap ader org eksiden aku nak hantar kat emergency laaa... Masuk kat area Emergency haram takde Attendent pun... heran aku Hospital Besar Pulau Pinang tak attendent pun takde.. sibuk kot? Aku gi kat polis yg bertugas kat area emergency tu .. tanya dia mana attendent? Dia cakap ader kat dalam.. Hmmm sempat lagi tgk polis tu.. alaaa pangkat L/KPL jerr dah ala2 berumur about late 30s tak minat aku.. walaupun aku fetish man in uniform kan.. opsss iklan maggi laa pulak!!!

posted by asam | 10:13 AM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)