jalang-jalang de' ganu ... asamgaram

 
links

NizamZakaria

SexInTheBlog

Badin

NyAyue

Kenapa

TakdeKerja

SulMuz

Leez

Rants&Raves

AwanPutih

Syafeeq

AdrenMahmud

Scrabbers

Harrist

Capix

Moddie

OfficeAku

sizzlingmee

figarash

fadli20six

Sabak_Bernam

Sherita's World

Budak Basah

Riezalx

PemburuReliati

Coret-coret

Slamxt

Airpool

AfikBlue

MARULPHOTO

AGPhotoBlpg

ConnectionSpeed

VH1

TalkSexWithSue

JaringWeblog

Blogger


etcetera



THR

ERA

Utusan Malaysia

The Star


Visitors:

 




KedahOnlineDOTnet



Daily Cartoon


This page is powered by Blogger. Isn't yours?










                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

istana budaya, adifashla, putra lrt, actors studio, apuke, kayveas, mp3 melayu, polyphonic ringtones, mp3, kuala lumpur banjir, siti nurhaliza, dayang nurfaizah, ziana zain, camelia,asam garam, asamgaram

anuar zain, erra fazira, yusry kru, finding nemo, tasik permaisuri, garden party, mami jarum, akademi fantasia, astro, malam haram, samad said, samad ismail, flop poppy, sheila on 7,

review website, review filem, muzik, yusof haslam, teater, nasha aziz, wan nor azlin, artis terlampau, rosyam noor, rumah kedai jalan seladang, ronggeng rokiah, anuar nor arai, tehrani, faisal tehrani, sars, saharil, akademi fantasia,

atie, kakiseni, anwar ibrahim, keadilan, mahathir mohamed, umno, muzik underground, muzik melayu, puki, rogol, bogel, melayu bogel, pantat, seks melayu, pancut dalamfree japaneses idols free japaneses lolita free japaneses nude pics

free japaneses nudes free japaneses panty pics free japaneses school girls pics free japaneses schoolgirl models free japaneses sex girl photo free japaneseschoolgirl movie free japanesesgirl pics free

japaness adult photo free japaness animation xxx hard free japaness anime pictures free japaness cartoon video free japaness girl pics free japaness girls pics free japaness girls picture free japaness hentai

free japaness lolitas free japaness nude photo free japaness nude photos free japaness nude pic free japaness porno movie free japaness pussy pics free japaness school girls pics free japaness schoolgirl sex

free japaness schoolgirl sex pictures free japaness schoolgirls free japaness sex clip free japaness sex comic free japaness sex galleries free japaness sex movie download free japaness sextoon pic free

japaness teen fucking movies free japaness teen xxx free japaness young skirt free japanesse animae sex pics free japanesse bondage fetish pictures free japanesse bukkake mpgs free japanesse cartoons free

japanesse galery free japanesse girls sailorsuit pics free japanesse hardcore movie free japanesse hardcore porn clips free japanesse incest free japanesse lesbians pictures free japanesse naked free japanesse

naked girl pic free japanesse nude photos free japanesse nude pics free japanesse pornagraphy artis lucah melayu, artis melayu bogel, artis melayu bogel pic, artis melayu porn pic, artis melayu sexs, artis

melayu sexy, artist melayu bogel, boy melayu sex, candid sex melayu, cerita cerita gay melayu, cerita gay chubby melayu, cerita gay indonesia melayu, cerita gay melayu, cerita gay melayu thailand, cerita

melayu bogel, cerita melayu gay asia, cerita prono melayu, cerita seru sex gay melayu, cerita sex melayu, cerita sexmelayu, cerita sexs melayu, cewek melayu bogel, chat melayu gay, cock melayu, foto bogel

artis melayu, foto fuck melayu, foto gay melayu, foto model melayu bogel, free nude melayu malays, gadis melayu bogel, gadis melayu sexy, galery bogel gadis melayu, gambar bogel melayu, gambar gay melayu,

gambar lucah melayu, gambar melayu bogel, gambar melayu sex gay, gay boy melayu, gay gambar bogel melayu, gay melayu, gay melayu chat, gay melayu foto, gay melayu online, gay melayu personals, gay sex melayu,

girlfriend melayu, india melayu cina bogel, klip video seks melayu, lesbian bogel melayu, malaysian sex melayu, mature melayu male porn, media player sex melayu movies, melayu artis bogel, melayu artist

bogel, melayu bisexual, melayu bogel, melayu bogel amatur, melayu bogel girs, melayu bogel language malay, melayu celebreties, melayu ciber, melayu free sex mpeg, melayu gay, melayu gay bogel, melayu gay naked

pic, melayu gay pic, melayu gaysex, melayu girls fucking, melayu incest mom, melayu kamasutra, melayu ladyboy, melayu lucah, melayu malay porn nude naked, melayu, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, malaysia naked sex pussy, melayu modeling bogel,

melayu naked windows media player, melayu nide, melayu nude, melayu nude seks, melayu penis foto, melayu pono, melayu poto lucah, melayuprono, melayu rape, melayu seks, melayu seks picture, melayu sesx,

melayu sex dir, melayu sexs, melayu sexstory, melayu sexsy, melayu sexx, melayu sexx pic, melayu sexy, melayu singapore school girls pics,melayu teen photo, melayu webcam, memek melayu, model melayu bogel,

model melayu gay, mother fuck melayu bogel incest stories, movie melayu, naked malay melayu, naked melayu gay, naked melayu gayboy, ngentot melayu, perempuan melayu exposed, photo gay melayu, photo model

melayu gay, photosex melayu, pic gay melayu, pic sex melayu, picture melayu gay, porn xxx artis melayu, porno melayu, prono melayu, rape photo melayu, realaudio melayu, saex melayu, seks melayu bogel, serita

melayu, serita sex melayu, sex melayu, sex melayu klip, sexc melayu, sexmelayu, sexmelayu avi, sexmelayu free, sexmelayu yoayysttdw nvawmmidt

qoigjlufzdvjiaabzib, sexs melayu, melayu, vedeo sex melayu,

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu, xxxx melayu,Malaysia, Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur, KLCC, Malay, English, Male, 20-30, theater, akademi fantasia, edisi siasat, NTV7, tv3, bunuh,Universiti Putra Malaysia UPM, Universiti Malaysia Sabah UMS,Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Universiti Teknologi Malaysia UTM, Universiti Malaysia Sarawak Unimas,Universiti Sains Malaysia USM, Universiti Utara Malaysia UUM, Universiti Islam Antarabangsa UIA ,Universiti Malaya UM, UiTM, Canny Ong Lay Kian LAGU, ARTIS, Dekat Padamu,Yusry,Bintang Kehidupan, Yanti/Ronie, Damai,Amuk,Entahkan Jadi Entahkan Tidak, Tan Sri S.M Salim/Sheila Majid, Khayalan,Ruffedge/VE, Jika Kau Bercinta Lagi,Flop Poppy, Wassini,Waheeda, Tak Tahu Harga Cinta,Exists, Sesucinya Cintamu, Justin Timberlake, Janet Jackson Breast, Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Anuar Zain,Dambaan Pilu, Khai,Bukan Cinta Biasa, Siti Nurhaliza,Hanya Dimata, Erra Fazira,Bukan, Ziana Zain, Debaran Cinta, Siti Nurhaliza ,Kala Hujan,Zamani, Pergi Selamanya,Kamikaze,Tak Sanggup, X Factor, X2 Factor, Biar Betul, Akar,Akustatik,OAG, Simbiosis (Cinta Padamu),Ella;

Terminator 3, Vios, Ralf Schumacher,David Beckham iPod

lirik lagu melayu, istana budaya, actors studio, rumah kedai jalan seladang, apuke, akar age

 putra lrt, dewa, sheila on 7, ringtone, ringtones, mp3, Siti Nurhaliza

ulasan teater Ronggeng Rokiah, wan noor azlin, vcd terlampau, erra fazira, Yusri KRU, Perkahwinan, Taman Tasik Permaisuri

kuala lumpur banjir, Yusri, Erra, Akademi Fantasia, fantasia, akademi

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

azza, liza, vince, burn, sahri, azizi, rosma, khai, azza, adifashla, nija, atie

festival teater kebangsaan, canny ong, thinkmultimedia, astro, dram merdeka era, tv3, anugerah skrin

filem, musik, mp3, seks, sex, gay, isap, siti nurhaliza, bogel, gambar, filem, lagu, lirik, cerpen, batang, abang, askar, tentera, bogel, konek, keras, macho, siti nurhaliza, nasha aziz, gay, homoseks, perempuan, resepi, album, polis, mahathir, malaysia, ringtones, percuma, foto, cipap, ragbi, bola, bolasepak, tetek, puki, wanita, lelaki, download, ulasan, melayu, isteri, suami, kakak, adik, urut, kepala, takuk, blog, blogger, novel, utusan, utusan malaysia, berita harian, umno, pas, nizam zakaria, sultanmuzaffar, sultan muzaffar, nizamzakaria

video klip seks melayu, video lucah melayu, video sex artis melayu,video sex lucah melayu

Reviu Siddhartha - oleh Nizam Zakaria - Drama Tari Siddhartha oleh Teater Cahaya,Justin Timberlake Janet Jackson Breast, Ulasan Album OAG, Ulasan Teater Saksi, Ulasan Konsert Kiai Kanjeng, Reviu 28 Days Later, BUNUH BILL!!! oleh Fadz, Review : Blackwood Farm - Anne Rice by Nick, Hollywood Homicide, Ulasan filem 'The League of Extraordinary Gentlemen', Ulasan buku Julian Davison, 'One for the Road', Bang Rajan, Gedebe, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Pak Lah, Tun Mahathir Mohamad, Tun Dr Siti Hasmah, Atomic Jaya, An Interview with Najah Nasseri, An Interview with Dinesh, The 2nd First Annual Bolehwood Awards (The Director's Cut) , Too Phat 360º, Rashomon, Ulasan novel '1515' hasil karya Faisal Tehrani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Thursday, August 12, 2004  

ONS Bersambung


Aku pun cakap ok laa.. walaupun badan aku penat dan aku 'tak' gersang tapi oklah.. aku tak nak expect apa2 sebab ntah laa budak Sabah.. hmm suppose to be ok kot... Aku sempat tanya dia taste apa? Tapi dia kata tak kisah.. Dia tanya aku taste aku cam ner lak? Aku cakap taste aku yg hensem dan badan berketul2 sikit tu alright lahh.. that will make do for sex.. (berangan aku nih demanding lebih!!!).. Lepas tu aku pun balik laa rumah.. sampai rumah aku .. aku terus mandi freshen up sikit laa.. Terus aku bawa kereta ke Hotel .. sampai hotel aku naik terus blik 426, aku sampai depan bilik aku call dia.. hmm dia pun buka pintu.. aku salam dgn dia.. dalam hati aku.. hmm taste gak.. dia rendah drp aku.. badan ok laa.. tangan pun ada muscle sikit... Hmm dia terus tarik aku masuk.. (rasa hati aku).. aku tak tau laa sama ada he was just being nice or dia memang nak aku masuk bilik dia.. dia nampak macam org Sabah.... Err sound like one when he speaks in Malay...

Dia pakai Short Jer.. wow bulu kaki dia ok laa.. tak laa macam gorilla in the mist gituh... Next dia pun terus lompat atas katil.. aku pun lepak atas katil dia.. Aku pun direct dgn dia sambil tersenyum "Do you want me to leave?"... Wahh cam ner tu terus direct kalau tak suka tak taste ker apa cakap jerr.. jgn beat behind the Bush (err bukan George Bush okey).. Dia balas... dgn nada terkejut "No No!! What do you say that?".. Aku terus jawap.. " I donno, I am not sure whether you'd like my presence?" .. Terus jer dia jawap, "I like malay you know.. " Hmm aku pun ok laa cam tu... Habis tu keluar satu statement drp dia... "Do you want to freshen up?"... ewah ewah kalau lagu tu.. hmmm sah sah boleh romen dgn dia laa nih :)

Aku terus keluar kan HP, wallet, kunci kereta letak atas meja…. aku pun macam naik atas katil naik atas badan dia. Terus aku cium dia.. wah bestnya.. lama aku tak cium dia.. Aku pun seluk tangan aku nih dalam seluarnya nak tgk konek dia besar mana.. best tak kalau nak lolo dia nanti .. aku masukkan tangan aku selamba jer.. walhal aku tak tau nama dia lagi… ish apa laa nak jadi dgn aku nih sex maniac ker? Konek dia macam ok laa takde laa besar sgt dan takde laa kecik sgt.. sedang jer.. Hmmm tapi diameter besar laa gak.. So aku pun tanya dia umur berapa dan race dia apa.. Tapi masa aku seluk kat dalam seluar dia tu.. nasib baik konek dia ‘cut’ kalau tak harus aku tak lolo sebab takkan aku nak tiup belon kot.. aiyooooooo….. of course aku romen jerr ask him to suck my d*ck kan???

Aku suruh dia teka umur aku berapa.. dia teka hampir tepat.. Ok laa tu.. wah mudanya aku.. sah sah SUSUK aku nih menjadi… Dia suruh aku teka umur dia berapa? Aku pun jawap laa about 35thn.. dia cakap salah dia umur 42 yo… Aiyoooo nih sah sah pakai SUSUK keturunan kadazan nih.. aiyoo very the tak nak nampak tua one.. badan ok gak.. ada 6 pack sikit :) lagi.. tangan still berketul cuma rambut dia dah kurang sikit… Wah untung aku kali nih.. Dia cakap dia nih keturunan kadazan mix Indian.. so dia nampak gelap sikit.. tapi cakap English okey jer.. tapi cakap melayu aiyooo pecah lubangs sgt loghat Sabah dia tu.. tapi anyway oklaa intro..; aku dgn bestnya tgk peluk2 dia… atas katil mana taknya lama aku tak dapat peluk org kan? Asyik busy dgn keje aku.. dah laa kereta aku kena langgar kat workshop so what the hell kan?

Dia tanya aku are we going to be like this all night… Wah boleh macam tu laser kat aku.. aku cakap Donno jer.. “What do you want to pay me for sex?” Nah amik ko sebijik…. “No I didn’t mean that..” dia jawap balik slow laa sikit dia pun.. Aku jer asyik pegang konek dia.. dia tak dapat pegang konek aku langsung… aku still dgn seluar khaki aku dgn baju t-shirt Tommy aku tu… Dia nak pegang gak konek aku.. aiyooo rakus jantan nih.. takpe.. aku pun selak baju dia.. and aku suck nipple dia.. hmmmmmm merintih-rintih laa pulak jantan tua nih.. mengeliat-geliat pelbagai bunyi serta dengusan.. lepas tu ada pulak statement daripada dia… “Not Bad. You must have experience!!” … aku macam errrrr perluker semua statement hanjeng nih?

Aku tanya dia boleh tak aku amik pic dia, terus jer dia cakap NO NO NO.. no pictures… Aku pun ok laa org dah tak nak kasi so tak leh paksa laa.. kalau tak sah sah aku letak dalam blog tapi minus muka dia laa.. giloo lak pulak nak sexpose org nih?? Dia suruh aku bogel… he wants to see more things.. aku pun cakap ok jerr.. Aku macam nak sebut dim kan light sikit.. dia automatik dah tau nak dim kan light.. ye laa org dah experience berapa tahun of course laa dia tau kan….Aku pun buka seluar aku , aku buka seluar dalam aku.. aku buka baju aku.. aku tgk dia pun dah naked… Yummy…. Aku pun naik atas katil dia cakap nak isap konek pun bergantung dia kata nak tgk dulu.. aku macam whatever laa org tua nih nak demanding laa pulak.. Lepas dia tgk konek aku.. aku terus suruh dia isap konek aku.. Dia terus jer isap konek aku.. hmmm tadi buat2 trick laa jual mahal nih tak sabar lak nak isap konek aku….

Sedap gak org tua nih isap konek aku.. aku pun 69 dgn dia.. wah peluk memeluk beb.. nasib baik bau badan dia wangi.. dia pun pakai perfume gak.. so ok laa tu.. sedap peluk nice and dandy….Aku pun jilat laa telur dia konek dia.. ooohhh bestnya 69 nih lama tak buat.. sedang menghisap dan dihisap… nikmatnya tak terkata..aku still feel it till today.. the tingle between my legs ..Aku pun jilat laa konek dia… gigit konek dia sikit.. lepas tu aku jilat telurnya.. wah merintih2 lagi… aku suka jugak dengar org moan nih interesting.. Dia pejam terus matanya.. aku kira nikmat dia kecapi.. aku saja gigit telur dia.. Dia macam terkejut jer.. Dia kasi tau aku terus SAKIT.. aiyoo tak sangka lak aku buat s*x ganas dgn dia pulak kesian dia….

Dia pun cakap dia dah nak pancut.. aiyoo baru jer main 15 minits dah nak pancut.. aiyoo hampeh laaa aku cakap tahan laa dulu.. dia cakap anytime dah dia nak pancut… Damn it.. dia cakap takpe dia nak aku puas pulak.. so aku pun layback kasi dia romen aku lak… Mula-mula dia cium bestnya… not a bad kisser.. lepas tu dia isap nipple aku.. still tak erti buat butterfly kat nipple aku.. tak berapa best. tapi ok jer.. stim gak aku.. merintih sikit2 jerr.. aku tak tau sama ada dia suka ker tak rintinhan aku tu.. setengah org like it setengah org just don’t…. Lepas tu dia buat aksi fuck*ng kat celah peha aku.. menarik gak aksi.. aku nak buat butterfly kat ass dia.. dia tak nak kasi.. dia kata it is a turn off.. tak leh laa aku rimming dia.. kalau tak sure lost world org tua nih….. Lepas tu..kami pun pancut dua-dua orang serentak… overall sex was good… Siap org tua tu tanya aku WORTH IT? Aku of course laa cakap WORTH IT.. sebab he did well and so did I :)

posted by asam | 5:28 PM
Comments: Post a Comment

 

Tinggalkan pesanan anda ::

Powered by TagBoard Message Board
Name

URL or Email

Messages(smilies)